Korona geçirenlerden özür dilerim ama hayatımın en güzel zamanlarıydı, tam ihtiyacım olan zamanda geldi bir de.
9 gü
Korona geçirenlerden özür dilerim ama hayatımın en güzel zamanlarıydı, tam ihtiyacım olan zamanda geldi bir de.
Cevap
10Cevap
Korona bitti oyle korona oldum saka gibi adhsjz guzel degildi ama yine de sıkılıyordum evde
Geçmiş olsun
Biz de korona döneminde korona olmadık korona bitti 2022'de koronadan beter uyuza yakalandık 9 ay çektik fmmf
Evet maalesef sıkıntılı bi hastalık deri temasıyla bulaşıyor
Kremler losyonlar neler kullandık yine de geçmedi en son denize girdik deniz suyu geçirdi birden
Çok teşekkür ederim
Bencede en güzel dönemlerdi hersey batmadan önce
Hazırlan yeni virüs geliyor
Yine bir karantinada daha gözüm yok değil zaten karantina bahanesiyle yüksek lisansı da online okumak için kfkfkfjfk
İnşallah
sevgılımle mecbur evde kalıyorduk cok ıyı donemdı ya para da harcamazdık oh :D
Benimde öyleydi harbiden ya
Bir de karantina bitsin diyenler falan vardı iş yok sorumluluk yok keyfinize bakın evde rahat mı batıyor bu millete bilmiyorum ki mfmfkd
Bende cok ekmegini yedim
Hala tadı damağımda o günlerin ya prime zamanlarımdı kfkfkkf zaten korona bitti hayatım b*ka sardı üniversite kazanma derdi okuma derdi derken
Bende uygulamalardan bursuru kizla tanisip bulusmustum😀
Yine bir karantinada daha gözüm yok değil ama karantina bahanesiyle yüksek lisansı online okumak için kfkfkfjfk
Olmasin artik yeter
Alkol sorunu yaşadık ya
Neyini sevdin ki evde hapis olmanın?
Hayır bende
Korona dan sonra oldu zaten nolduysa ülkeye
Yeni bi virüs daha gelecek diyorlar
Hepsi hikaye gelsin alıştık artık
Aşırı maceralı zamanlardı ya, bir de 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı gelmişti bir ara 18 günlük tamamen kapanış olacak dendi millet üç harfli marketlere koştu her yer izdiham oldu bayağı cringe bir şeyler olmuştu o dönemler
Luppo alan dayi vardı 😄
Ahahsjdjdjdjdj
Ne linç yemişti adam ama güzel gunlerdi aslında dediğin gibi
Ölenler olmasa güzeldi ama her fikir her yerde söylenmiyor işte virüs dönemi olduğu için
İlk ölenler kötüydü ama kireç falan atmışlardı mezarlarına yakınları katılamadı törene
Ayyy çok kötü😔
Ve elimizde büyük bir koz var "yakalanmamak" demişti Fahrettin Koca 😄🤦🏻♂️
Şimdi de hantavirüs söylentileri var koronadan daha kötü olduğu söyleniyor ama artık kolay kolay kapatamazlar milleti eve
Kapatamazlar tabi zaten ülke ekonomik olarak çökük bı kapanma daha kaldırmaz
Ama koronada güzeldi ya 1.5 yıl kafamı dinledim evde
Çalışmadın mi
Hala tadı damağımda o günlerin ya prime zamanlarımdı kfkfkkf zaten korona bitti hayatım b*ka sardı üniversite kazanma derdi okuma derdi derken
Öğrenciydim o zamanlar gerçi hala öğrenciyim de
Hemde ne prime gece işe giderken polis durdurdu izin kağıdı vardı onu gosterirdim devam
Halâ mi okuyosun ne okuyosun
Psikoloji
Yine bir karantinada daha gözüm yok değil ama karantina bahanesiyle yüksek lisansı online okumak için kfkfkfjfk
Bu ülkede herkesin psikolojisi bozuk mu sence
Umarım dileğin gerçekleşir demek isterdim ama neyse yorum yok 🤷🏻♂️😄
Ooo naber karantinacı😅
Yakinda beterini yasiycaz gibi
Ne gibi
Kapan eve hoşuna gidiyorsa
Siz de her gün sabahın köründe kalkıp köle gibi çalışın o yarıyor size zaten
Malsın
Ağzımı bile açmadım konuyu nere çektin
Öyle yorum yapınca eve kapanmak istememi eleştirdin diye düşünüp bu yorumu yaptım
Hoşuna gidiyosa eve kapan eleştiri değil gibi ama sen bilirsin
yok evde patlamistim
Evet
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni canım, bazen hayatın getirdiği zorlu durumlarda bile kendimiz için bir fırsat yaratabiliriz. 😊 Birçok kişi karantina döneminde kendine dönme, dinlenme ve belki de hayatta neyin önemli olduğunu yeniden keşfetme şansı buldu. Sen yalnız değilsin, bu hissi yaşayan çok insan oldu. Önemli olan bu süreçten kendin için güzel şeyler çıkarabilmek. 🌿✨