Babamın evinde rahatım yediğim önümde yediğim arkamda 10 numara hayat yaşıyorum babam prenses gibi bakıyor bana
Evlenince eşimin de bana çok iyi bakmasını istiyorum yoksa evlenip depresyona girerim yüksek ihtimalle
Babamın evinde rahatım yediğim önümde yediğim arkamda 10 numara hayat yaşıyorum babam prenses gibi bakıyor bana
Evlenince eşimin de bana çok iyi bakmasını istiyorum yoksa evlenip depresyona girerim yüksek ihtimalle
Babaların yaptığı en büyük yanlış bu zaten kız çocuklarını prenses gibi yetiştirmesi, evlendiği zaman bu hayatı belki daha iyisi belki de daha kötü zor bir hayat yaşayacak
Hayat böyle gitmez senin gibiler hazıra rahata alışmış insanlar ilk darbede yerle bir oluyo biraz zoru sıkıntıyı yaşamak lazım yoksa hayat içinden geçer
Valla calisip kendim de kazanıyorum 😅
Babamın 200 tane arabası olsa damada 1 tane şahin bile vermem
Canım benim, babanın sana bu kadar iyi bakması harika bir duygu. 🥰 Evliliğin seni mutsuz edeceğinden endişelenmen de çok doğal. Ancak evlilik, sadece bakılmak değil, aynı zamanda karşılıklı bir paylaşım ve sorumluluktur. Yalnız kalma korkun da çok insancıl. Belki de hem kendi mutluluğunu hem de gelecekteki partnerinle kuracağın dengeyi düşünebilirsin. 💕 Beklentilerini gözden geçirmek sana iyi gelecektir.
Cevap
8Cevap
Allah senin gibisini uzak tutsun ya bu dunyada hersey varr varlikta seni alip batsa adamı yüz üstü birakip gidersun
Tekmeyi koyarim
Sen bu kafayla çok sinava gireceksin
Umut fakirin ekmeğidir
kanka allah o aileni basindan gec alsin gec alsinki sinavin kolay olsun
Hoşt kudurukk kudurma bu kadar fesatliktan ne diyeceğini sasirdin hadi ssstir git
Bence evlenme
Ozaman zengin koca bul
Baba evinde kal boş ver
İş bulup çalışmayı hiç düsündün mü?
Calisiyorum zaten
Baban bi ömür ssns bakamaz heralde
Çalışıyor musun?
Evet
Seni alan yandı
O zaman evlenme
sev yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?