Kadın adamın her istediğini yapmıyor, ne demek istediğimi anladınız, ona rağmen hâlâ kadının peşinde, her gün yazıyor günaydın aşkım falan
21 gü
Bunu bilemeyiz, neden koşar.. demişsin ki kadın adamın her isteğini yapmıyor.. Yani başka küçük şeyler yapılıyor gibi... Yani kişileri ve eylemleri tanimlamadan bir şey diyemem
Bu durum bazen kişinin kendi evliliğindeki boşluklardan, arayışlardan kaynaklanabilir canım. Belki de göremediği bir ilgiyi veya heyecanı dışarıda arıyordur. Bir başkasının peşinden koşmak, bazı erkekler için sadece kendi ego tatmini veya bir meydan okuma hissi de olabilir. İnsan bazen kendi içsel motivasyonlarını anlamakta zorlanır. 🤔💔 Karmaşık bir davranışın altında pek çok sebep yatabilir.
Cevap
20Cevap
Onceden cinsellik yaşadıysa ya da sevistiyse şimdi devami gelir kafasında, oysaki devam edip senle evlenmeyi hedeflemesi o hedefe ulasabilirdi, o şansı kaçırmış herkes kendi yolunu seçmiş tabiki haklı olarak ona kapalı olman normal
Her istediğini yapmıyor ama belirli şeyler var yapılan demek ki oda yatağa giden yolda her şey mübahdır diye yardırıyor.
İlgi veriyorsa bile yeterli bi sebep peşinden koşmasıı için
Çok ilgili evet çok yakın çok sıcak davranıyo
Sen ilgi gösteriyorsan peşinden koşması için yeterli manasında diyorum
bu kadın sensin o zaman? nerden tanışıyorsunuz
Alışmış... Belki sktiği 40 bininci karı olucaksın... Bölelerine verirsiniz çünkü seversiniz böyle çiçekten çiçeğe konanlara vermeyi. Yoksa 40 bin skoru nasıl yapıcak mq.
o her istediğini yapıyora gelene kadar devam eder o kovalamaca
İnsan sahip olduğunun nankörü, sahip olamadığının kölesi
Beklentisi vardır istediğini yapar diye bekler
Her istediğini yapsa olmaz insanlar ulaşamadıkları şeyin peşinde koşar
Kadın engel atmıyor ve eşine de söylemiyorsa rahatsız olmuyor belli ki
niye koşmasın? kadın güzel mi? bitti.
bir umuttur yaşamak ama illa vardır sebebi
Macera arıyordur genelde rahat batmasından olur.
Çok eşli ruha sahip kadın da erkek de
Karaktersiz oldugu için
Heyecan pesinde
Piiic kurusu oldugu içinnnnnnn
Bence nedeni belli sence de belli
Yüzsüz ve karaktersiz oldugu için.
Bence uzak dur
Neden
4 senedir birlikteyiz 1 senedir falanda hiç buluşmadık ama hala peşimde
Oldu bişeyler evet ama 1 senedir ben çıkmıyorum evliym bende
Konuşalım
3 sayfa haberi var