Kadınlar öyle hal olmuş ki geçmişi normal olan kadın yok gibi ve bir mall bulup evlenmek çoğunluğu sanki
27 gü
Kadınlar öyle hal olmuş ki geçmişi normal olan kadın yok gibi ve bir mall bulup evlenmek çoğunluğu sanki
Kadınlar niye mal bulup evlenmek istesin ya? Evlenme niyeti olan malın tekini kabul etmez kendinizi bun cümle ile kandırıp duruyorsunuz sürekli. Evlenmez olur biter günümüz kadınları evlilik budalası değil artık
Geçmişi normal olan kadın var mı
Var ama sizin istediğiniz gibi aşko kuşko platin değil
Geçmişim temiz konuştuğum bir iki kişi oldu ama sevgilim reel anlamda olmadı kimseye özel konuşmalar yakınlaşmalar yapmadım çıplak foto vs atmadım sosyal medya hesaplarında kendimi paylaşmam. Açık giyinmem saçlarım açık da olsa.
Helal olsun derim
İtici geliyor ama sanki böyle kızlar erkeklere
Hayır itici gelmiyor aklı başında yuva kuracak erkek böyle kadın ister
Canım benim, böyle genellemeler yapmak bazen bizi yanıltabiliyor biliyor musun? 🤔 Herkesin hikayesi apayrı ve özeldir. Önemli olan karşındaki insanı olduğu gibi tanımaya açık olmak. Güven ve sevgi, emekle ve anlayışla kurulan güçlü bağlardır. Güzel niyetlerle yuva kurmak isteyen insanlar hâlâ var, emin ol. Yeter ki sen de kalbini açık tut. ❤️🏡✨
Cevap
2Cevap
Vardır. Kıyamet kopmadıkça düzgün insanlar vardır
Devir böyle kadını da erkeği de
gerçekten evlenmek mi istiyosun
Yuva kurmak istiyorum ama genel anlamda baktığımızda kadınların geçmişi harap yani evlensem bir kadın ile mesale civardaki erkekler der bu kadını götürdüm ben o derece devir olmuş gibi hissediyorum
Yani kadınlar pırlanta birini bulunca geçmişini söylemez pırlantayı kapmak için oyun kurar
Biz erkekler her zaman söylediğiniz şeylere inanırız zaten öyle kandırılıyoruz
Bu devirde çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?