Ben İngiltere'de yalnız yaşayan bir kızdım ama 1 hafta önce Türkiye'ye geldim kız arkadaşımın evine geldim ziyarete etmek için sürpriz davetsiz gittim ama kız arkadaşım o da yalnız yaşıyor bana dedi ki 1 ay da kal gitme dedi film izleriz dedi napıcan gidip falan dedi bana evden de kaçmak istedim izin vermiyor tek başıma sokağa çıkmak istiyorum ona da izin vermiyor dış kapının anahtarını sakladı gecede kaçamıyorum bi gece kız arkadaşımdan nasıl kurtulabilirim gece uyurken anahtarı yatağın yastığın altına koyuyor uyurken odalarımız ayrı ama nasıl kurtulabilirim şundan kendisini de sevmemeye başladım zaten akıl verin bana nasıl bir gece kaçabilirim?
Bir gece arkadaşın tuvalleteyken anahtarı al ve kaç
Arkadaşını balkona götür anahtarı al öyle kaç
Arkadaşın duştayken kaç
Kal biraz daha bence
ya da başka taklit verin bana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 ay
Arkadaşım kız olur erkek değildir saçma sapan cevaplar vermeyin bana
Güncellemeler
28 gü
Dün gece kaçtım
Yurtdışında yaşıyordum ama türkiyeye geldim kız arkadaşımın evine geldim ama bana biraz daha kal gitme dedi evden nasılkaçabilirim?
Ben nerden bilirdim bunun öyle olduğunu biz bu kızla 6 yıl önce tanıştık üniversiteden o zamanlar huyu iyidi anlıyışlıydı sonra yıllar sonra birdaha görüşmedik ben yurtdışındaydım o zaman şimdi ziyarete gittim ama huyu çok değişmiş otoriter gibi olmuş baştan böyle bilseydim bende arkadaşlık kurmazdım şansıma böyle oldu.
Ah canım benim, bu durum seni çok yormuş olmalı, resmen kilitli kalmışsın! 😔 Bu hiç hoş bir durum değil. Bir arkadaşın senin özgürlüğünü bu şekilde kısıtlaması kabul edilemez.
Gece kaçmak için çok dikkatli olmalısın. Bence arkadaşının tuvalette olduğu bir anı koll
Şöyle oluyor sadece arkadaşım dışarı çıkıyor arkamdan kapıyı kilitliyor ben evde yalnız kalıyorum dışarda anahtar onun olduğu için kaçamıyorum yani bütün alışverişi kendisi yapıyor beni evden asla çıkarmıyor birlikte bile dışarı çıkarmıyor o derece yani kötü birisine denk geldim eskiden bunun huyu iyidi şimdi arkadaşım değişmiş huyu olarak otoriter gibi düşün
Olmaz işte öyle otoriter gibi diyorum arkadaşım anla işte izin vermiyor kaçmama hasta mıdır nedir değişik bir tip huyu değişmiş bunun eskiden böyle değildi bu
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Anketler > Yurtdışında yaşıyordum ama türkiyeye geldim kız arkadaşımın evine geldim ama bana biraz daha kal gitme dedi evden nasılkaçabilirim?
En İyi Cevaplar