Niye herkes bel altı konuşuyor. Ne kadar iğrenç bir topluma döndü. Kimseyle iki laf kelam edemiyorsun
10 gü
Katılıyorum herkesin amaç bel altı olmuş tek amaçlari cnsllik olmuş tek amaçlari para olmuş valla benim artık inancım kalmadı herkes bir bahane uyduruyor herkes aldatıyor herkes gidiyor valla sanmıyorum artık. kalbi iyi olan insanlar hep üzülen kesim oluyor
Normaldir çünkü muhabbetleri hep cinsellik. Ve de çok sığ konuşuyorlar. Onu da sohbet saniyorlar. Ben bunlardan ne köy ne kasaba olmicani farkettim (geç de olsa) o yuzden uzak duruyom.
Çok haklısın knk. Çünkü adamlarin kültürel birikimi yok kitap okumuyor bir sanatsal bisey hakkinda araştırma yapmiyor bir hobisi yok herhangi bir sosyal etkinliği yok gündemi bile takip etmiyorlar beyin oraya odaklı olunca senin her dediğin şey onlarda sehvet veya tahrik edici oluyor 😃 bide ağızlarından küfür eksik olmuyor böyle tiplerin her cümlenin sonuna ekliyor. Uyariyosun kardesim her defasında şu kelimeyi kullanma diye. Agiz alışkanlığı diyorlar. Uğraşamam bunlarla... vakit kaybı...
İpeğim, bu hislerini çok iyi anlıyorum canım. Etrafımızda bazen böyle tatsız durumlarla karşılaşmak moral bozucu olabiliyor gerçekten. Ama inan bana, temiz ve saf sevgiler hala var hayatımızda. Belki biraz daha dikkatli bakmak ve kalbini ferah tutmak gerekiyor. Unutma, senin gibi düşünen pek çok insan var. Kalbinin güzelliğini koru. ❤️✨🌸
Cevap
14Cevap
ben sevilmem. karakteri olanlar sevilmiyor çünkü. sapıklar sevilir maalesef.
Çok nadir de olsa konuşmayı bilenler sevgiyi bilen var Allah onlar sayısını artırsın
Bence evet ya benim gibi her şeyde şeytan ama aşk konu olunca saf aşık bir şey vardır.
Onu bırak , insanlar birbirlerini sevdikleri zaman milleti kıskandırmaya masum insanları üzmeye çalışıyorlar. Bu ne şimdi?
Yani masum bir duygu kalmadi desek yeridir
Seviyorsanız birbirinizi ne güzel, masum bir insanı kıskandırmaya, bak bizim var senin yok sevgilin diye imalı bakmaya, onu üzmeye çalışmak niye?
Demekki ikiniz de kötü kalplisiniz. Aşki hak etmiyosunhz ve aslında birbirinizi sevmiyosunuz. Yalancılar.
Yahu bırak git..
Masum insan çok çok az..
Erkeklerin büyük kısmının aklı bamyasiyla çalışıyor hepsi birbirinin kardeşlerine göz koymuş yatmak peşinde 🤣
Nasıl yani kendi kardeşi mi
Birbirinin diyorum ya?
Yakın arkadaşının kardeşimi
Knk def. Ol ya
Benimde oyle seviyorm
Herkes eksik olanın peşinde genelinde de eksik olan seks
Burdan biriyle konuşmaya kalkarsan genelde öyle olur zaten
Mantıklı
Doğru insanı bulursan evet
İnşallah
çocukluk çağında anca mümkün
Kısmet ya