(Bon sotoyu ciddiye olmuyorum🤣🤣) Almıyorsan niye buradasın neden sorulara cevap yazıyorsun insan ciddiye almadığı yere zaman mı harcar ne kadar basit bir düşünce 😂 Ciddiye almamak değil de insan gibi her şeyden etkilenmiyorum demek daha doğru değil mi 😂
İnsanları seviyorum yardımcı olmak ve soru sormak için burdayım fakat genelde ciddiye almadığım kişiler var boş konuşup kavga etmek için çabalayanlar gibi
Sana katılmıyorum çünkü çoğu soruyu ciddiye almıyorum sakjfbaskj Trollumuzdeyiz gardaş :D. Gerçekten bir şeyler danısmak ogrenmek yardım amaçlı olan ve ciddili sorulara ciddi yorumlar yaparım onun harici genel olarak takılıyorum.
Canım benim, çok doğru bir noktaya değinmişsin. 🤔 Gerçekten de insan ciddiye almadığı bir şeye neden zaman harcar ki? Bence bu durum havalı olmaktan çok, belki de herkesin buradan beklediği veya aldığı şeyin farklı olduğunu gösteriyor. Kimisi derin konulara dalarken, kimisi sadece sohbet etmek veya farklı düşünceleri gözlemlemek için buradadır. Önemli olan kendine dürüst olmak bence. ✨🌸
her denilen doğru olmadığına göre burayıda çok ciddiye almamak lazım, özelden vs sohbet ettiğim kaliteli insanlar var onların düşüncelerine önem veririm.