Ablam 37 yaşında, asla insanların alanına saygı duyan bir kadın değil, Antalya'ya gitmişti çalışmaya, yine geldi, KPSS'ye girip memur olmak istemediğim halde KPSS'ye çalışıyorum sırf evden kurtulmak için, ama işte işten ayrıldı, gün boyu elinde telefon, ben ders çalışırken telde sesli sesli konuşuyor, uyuyacağım vakit de telde konuşuyor, uyarınca da sert tepki veriyor, tek isteğim kendi hayatıma, kendi düzenimi kurmak. Dedim o gelene kadar 3 ay çalışırım sessiz ortamda, sonra atanır giderim ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)4 ayBu kadar mı aynı olur ya benimde erkek kardeşim sabahtan akşama kadar bilgisayarda oyun oynuyor, futbol izliyor, futbol programlari izliyor uyutmuyor beni, ben sabah erken kalkmam lazım ona rağmen sanki hiç sınav yokmuşcasina "noluy sanki" diyor, evin bütün alışverişini ben yapıyorum, daha kurban kesmeye de ben bittim üstüne hasta oldum sınava çok az kalmasına rağmen ama beyimiz keyfinden ödün vermedi şimdi de PlayStationa alıştı.
07 Yorumla- 4 ay
Belli bir yaştan sonra kardeşle de yaşanmıyo, aynı bende yemekti alışverişti, noluyo sanki olur mu bu sınav önemli, ayarını boz bi yerden oynayamasın, sende mi kpssye gireceksin,
Cevap sahibi4 ayAynen öyle ya gerçekten kardeşle asla yaşanmıyor, her yerde çöpünü bırakıyor anneye babaya yardımcı olmuyor hiç, dedim bak kpss ye çalış biz Zengin değiliz bir deneyelim şansımızı dedim bana küfür etmiş öyle dedim diye
- 4 ay
Elleme sürünsün, senden çıktı, kendini düşünmeyeni sen nereye kadar düşüneceksin, aynı bende duşakabınden 40ına merdıven dayamış kadının vucut kılını topluyorum, ama ben yapsam olay kıyamet.
Cevap sahibi4 ayAllah yardım etsin bize şu sınavı bir kazanmayı nasip etsin Allah'ım ikimizede
- 4 ay
Amin insallah kazanırız
- 4 ay
Allah senin de yardımcın olsun.
Cevap sahibi4 ayÇok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
4 ayYazdıklarını okuyunca bunalmış hissettim. 33 yaşında olup hâlâ kendi alanın için mücadele etmek zorunda kalmak gerçekten yorucu olmalı. Bazen insanın ihtiyacı olan şey sadece sessiz bir oda ve kafasını dinleyebileceği bir hayat. Umarım emeklerinin karşılığını alıp istediğin düzeni kurarsın.
He birde gelen yorumları okuyunca onlar adına ben utandım konuyu cinselliğe çekmeleride karakter yoksunu olduklarını gösteriyor hayat seksten ibaret değil
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 770 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun. Atanıncaya veya işin oluncaya kadar yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Gerçi aile de haklı. Kızlarını bir başına nereye gönderecekler bu zamanda?
01 Yorumla- 2 ay
Bende atanamadim evde istenmiyorum yanlış evlilik yapmak istemiyorum nolck
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgirella'm, kendi düzenini kurma isteğin çok doğal ve haklısın. ✨ Ailenin endişeleri sevgiden kaynaklanıyor olsa da senin sınırlarını anlamaları gerekiyor. Onlarla sakin ve açık bir dille konuşmalısın. Kendi hayatını kurmak istediğini, bunun onlardan uzaklaşmak değil, kendi alanını yaratmak olduğunu anlat. Ev arkadaşı gibi yaşamaktansa kendi yuvanı kurmak isteğini paylaş. Belki yakın bir yer bularak ilk adımı atabilirsin. 🏡 Kalbinden geçen en doğru yolu bulacaksın canım. 💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
4 ayBence en doğrusu belkide böylesi senin için daha iyi oldu
Kendi ayakların üzerinde durmak kendi hayatına yön vermek seni daha güçlü özgür yapacak110 Yorumla- 4 ay
Hayatıma yıllardır yön veremiyorum, arkadaş çevre iş güç hak getire.
- 4 ay
sesten çok odağım dağılıyo
- 4 ay
Evet bu bir yerden sonra ciddi bir sorun olmaya başlıyor ve her yönden etkiliyor dediğin gibi aile sonra arkadaş çevre ilişkiler vs.
Evet sesten etkilenmemek elde değil
İnsanı cidden rahatsız ediyor - 4 ay
3 ayda bu evde nasıl çalışıcam bilmiyorum hergün uyarıyorum ama ters cevap veriyo
- 4 ay
Annene söyle ya da dısarı cık eve gelme bak bakalım ne yapıyorlar
Kütüphaneye git en iyisi
Uğraşma bence baktın olmuyor - 4 ay
Annem hasta babam hasta kafaları götürmüyo artık
- 4 ay
Anladım bence ne yapıp edip basarmalisin başka yol yok gibi
Ama. ablan saygısızca ve bencilce davraniyor gibi - 4 ay
Ne güzel yatılı işe girmişti :(
- 4 ay
o değişmez ve evlenmezde ben gidicem evden :(
- 4 ay
Evet bence senin gitmen senin için daha iyi olacak
Her acıdan
İznin olursa yardımcı olmak isterim
Biraz desteğe ihtiyacın var gibi dertleşmek olsun vs
Ekonomik özgürlüğün olmadan bu mümkün değil kpss için kütüphaneye gir sonra atanınca zaten kimse engel olamaz
08 Yorumla- 4 ay
Valla çalışıp kazanıcam baska yolu yok
- 4 ay
özele güven olmaz
- 4 ay
çalış hiç olmazsa garanti işin olur
- 4 ay
Benim hocam yayınlarına çalış derim, bide youtube de videoları da var, her konudan sonra soru çözmeyi atlama.
- 4 ay
Olur sevınırım
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayAnne baba abi abla kardeş dört dörtlük olsa bile aile evinde yaşamak zordur onlar çocuklara hiç büyümemiş gözüyle bakar
02 Yorumla- 4 ay
Ama işte büyüdük gerçek bu, ışık neden açık o neden böyle bu neden böyle diye darlanmalara kimsenin arkasını toplamalara bencilliklere gelemiyorum.
- 4 ay
Onlar bizim büyüdüğümüzü bizde onların yaşlandığını kabullenmek istemiyoruz anne baba istisnasız her gün eften püften şeyler için tartışır suçlusu bizler oluruz. Daha önce aynı konulara da yazdım. İşim gereği farklı şehirlerde kaldım en son çalıştığım yerde 1000 kişi vardı ev kadar stres ve yorgunluk olmadı bende
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ay33 yaşında koca insansın. Bu kadar sıkmaları normal değil. Söz dinlemene gerek yok, nereye istiyorsan oraya git. Kimse sana karışamaz.
02 Yorumla- 4 ay
Haberlerde görüyoruz yanlız yaşayanlar ölüyo flan diyo annem, bu şekilde de hergün ölücem, 38ine merdiven dayamış bi kadınla nasıl yaşayım.
- 4 ay
benimde misafirlerim eşim dostum olcak kendıme aıt mutfağım salonum
Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Tamam sen de aynı semtte 2 km uzakta ol sonuçta ayrisin sınavı kazan memur ol onlardan zaten uzaklasirsin
00 YorumlaBu yaşta bu kadar baskıcı olmaları anormal miş. Ablan zaten ayrı bir deli belli. Ne mezunusun peki?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı.
4 ayvalla kendine macera arama derim paranı bırktırdıysen ev alabılceksen bi yerden cık yoksa kıraya cıkıp maasının yarısını oraya verceksen ne geregi var
00 Yorumla İnşAllah mutlu huzurlu sağlıklı bol kazançlı bir
mesleğiniz olur01 Yorumla- 4 ay
İnsallah allahtan başka bişey ıstemıyorum
4 ayAllah yardimcin olsun sende yakinlarda biryerlere taşın
03 Yorumla- 4 ay
Yakınlarda yere çeker çeker gelir ben uğraşamam bununla
- 4 ay
amin
- 4 ay
Ablanla mi
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayYaşına göre bence ailenin sana saygı göstermesi gerekiyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Artik kendinozo kandirmayi birakip gerceklerlemi yuzlesseniz. Ya calis para kazan ya da evlen
01 Yorumla- 4 ay
Çalışmam için kpssye çalışıyorum zaten
Gizli Üye(30-35)4 ayTek yaşarsan olacaklardan korkuyor olabilirler
02 Yorumla- 4 ay
Asıl bu kızla yaşarsam olacaklardan korksunlar, ben yıllarca antidepresan kullandım.
- 4 ay
Huzura açım öyle diyim
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayKaç yaşında kadınsın hayatını kendin kur kimseden akıl alma bu senin hayatın
06 Yorumla- 4 ay
Doğru diyosun ama iş yaşla olsaydı
- 4 ay
İsin yok diye mi cikamiyorsun en büyük etken bu mu
- 4 ay
İşim olması için çalışıyorum ben kaç yaşımda unıye gıttım
- 4 ay
evde uzun süre pssikolojik sıkıntılarla boğuştum, ilaç kullanmama sebep oldu.
- 4 ay
Anladım geçmiş olsun
- 4 ay
sağol
4 ayanlaşılan ailende bencillik hastalığı var
14 Yorumla- 4 ay
Annemle babam bi tutturmuşlar bize kim bakacak, benciller ben hiç bir zaman kendim için yaşayamadım.
- 4 ay
Bende aynı duyguları yaşıyorum bende aynıyım seni çok iyi anlıyorum. Nerde yaşıyorsun
- 4 ay
İstanbul da yaşıyorum, aile ile yaşamak mı aman aman.
- 4 ay
Bende balıkesirdr yaşıyorum. Senin erkek versiyonunum. Konuşmak dertleşmek ister misin
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
4 ayMaddi gücün var mı?
16 Yorumla- 4 ay
Yok işte olması için kpssye çalışıyorum benim için dönüm noktası olarak kazanırsam.
- 4 ay
Allah gönlüne göre versin. Zor bir yola çıkmışsın. Umarım başarırsın
- 4 ay
Amin çok sağol, başarmak zorundayım.
- 4 ay
İnşallah başardığını Zaman haberdar et bizi
- 4 ay
ederim, kazanıcam.
- 4 ay
🌺 🌺 🌺 İnşallah
Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı. Kendi evine çık mutlu ol
02 Yorumla- 4 ay
Ah keşke çıkabilsem onun için kpss kazanmaya çalışıyorum, bir insan evladı günde 10 kişiyle muhabbet eder mi, telefonda konuşmadığı zamanları da muzık açıp şarkı söylemekle geçiriyo.
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayTek eve nasıl çıkacak nasıl geçineceksin?
01 Yorumla- 4 ay
Memur olup başka çaresi yok
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayAblan kıskanıyor seni. Bana da taşınabilirsin.
016 Yorumla- 4 ay
Homur homur söyleniyo, geçimsiz biri, gittiği yerde de geçinmedi, nerde suyu ısınsa ordan çıkıp baba ocağına dönüyo, ama artık yeter hıç olmazsa eylüle kadar gelmeseydi. sana nasıl güveneyım.
- 4 ay
Kendine güvenmen bana gelmene yeterli olacaktır. Hiç kimse sana istemediğin bir şey yapamaz.
- 4 ay
Ablan evde kalmış ve ateşi başına vuruyor, sinir yapıyor. Sinirinin geçmesi için çok seks yapması gerek. Sen evde huzur bulamayacaksın. Biran önce uzaklaşmalısın. Vaktinde az kalmış.
- 4 ay
Manyak mı ne, yumurta bitmiş evde bana dıyo niye yumurta almıyosun ben yumurtasız doymam, bişeyı kayboluyo gerginlik çıkarıyo, dersimin ortasında oyun havası açıyo, kesinlikle bir an önce uzaklaşmalıyım bunun bide ramazanı var, ne sahur hazırlamam bıtıyo ne ıftar nealışveriş, bide üstüne kaprisini çekiyorum, yok evlenmez bu daha.
- 4 ay
Yumurta yok dana * var yersen de. Anne ve baba yok mu evde? Onlar ne diyor?
- 4 ay
Onlar da bununla geçinemiyo, genelde burada yaşamıyolar, diğer evimizde yaşıyolar, ramazan gelmeden atanmam lazım benım.
- 4 ay
Oruçluyken sinirli oluyo, bide boğazına düşkün, gidip de yumurtayı da ben alayım yemek de ben yapayım demiyo.
- 4 ay
Öyyle desem 2. dünya savaşı çıkar evde.
- 4 ay
Böyle narsist biri
- 4 ay
Duymamazlıktan gelip direk sana söylediğinde ise elin armut toplamıyor, hizmetçin yok git istediğini al ve yap de.
- 4 ay
Nerede yaşıyorsunuz? Sende Anne-baba ile yaşa
- 4 ay
Onlar da durmuyolar kı yerinde, annem oğlumu özledim diyo, memleket uzak 12 saaitlik yok, benım çalışma alanım değiştimi odağım da bozuluyo, kardeşim rahmetli oldu ondan arada bir köye gidiyolar, her zaman çanta gibi de yanlarında gezemem kalmış 3 ayım.
- 4 ay
İstanbul'da yaşıyoruz
- 4 ay
Gel bana,
- 4 ay
Benim ailem muhafazakar
- 4 ay
O zaman ablanın yumurtasını eksik etme
4 ayEn azından izin veriyorlar
05 Yorumla- 4 ay
İzin veriyorlar ama çıkar çıkar gelirler ben istemiyorum
- 4 ay
gelince de bu kızı getirecekler
- 4 ay
Orası da var demi
Ama bence seni düşündükleri için - 4 ay
Kızlarının huyunu biliyolar bak kadınım artık ergen flan da değilim, iki evlenmemiş kadın bir arada nasıl yaşar birinin a dediğine diğeri b der.
- 4 ay
Doğru sende haklısın
Karar senin artık
Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. O zaman ayrı eve çıkmanın ne anlamı var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,7b cevap paylaştı. Başarılar dilerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAyrı eve çık. Beni de hizmetçin olarak al :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayEvlenecek birini bul en iyi yontem o sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇık yakın çık maddi manevi her konuda yardımcı olurum sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayMaddi gelir var mı ayrı ev için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayablan saygısız biri kütüphaneye git.
010 Yorumla- 4 ay
Çok saygısız, odama sigra kokusu dolduruyo, kahkahalı telde konuşuyo. kütüphaneye de sürekli gidemem ki.
- 4 ay
Ablan en sevmediğim insan tipi.
Onunla aynı evde olmaktan iyidir - 4 ay
Bi baskın bi eril enerjisi yüksek sorma, kendi alanımda çalışmama fırsat vermiyo.
- 4 ay
Ablana acil bir koca dileriz o zaman gerçi kocaya da yazık 😂
- 4 ay
ertesi günü sınavım vardı bi gün, arabesk açmış bi yandan da eşlik ediyo elinde sigara, diyorum kıs sabah sınavım var, canım şarkı söylemek istedi bana bulaşma diyo.
- 4 ay
Tam bir saygısız düşüncesiz ya evlerden ırak.
- 4 ay
Babam köye çağırıyo köye bu da gidiyo, mangalından gezmesine hep bu karar verıyo, babam da huzursuzluk çıkmasın dıye kabul edıyo adam, bende köye gitmemek için kırk takla atıyorum, annemi babamı susturup eve misafir getirmek istiyo, diyokı ben mangalı yakarım sonra bi bakmışsın elinde telefon car car car telde.
- 4 ay
Saygusız biriyle ben yaşamak istemiyorum yeter bendeki de sabır.
- 4 ay
Ablanı duymak istemiyorum artık sen kendini kaç kurtar
- 4 ay
İnşallah
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayEn uzağa git
02 Yorumla- 4 ay
En uzağa da işte annemler bıze kım bakacak derdine düşmüş
- 4 ay
O yüzden ardına bakma kaç
Dinle beni
4 ayNiye bu evden çıkma isteği baskı mı var
07 Yorumla- 4 ay
Yetişkin olduğumu kabul edip alanıma saygı duyan yok, bu yaşa geldim kendime göre bi düzenım hayatım olmaı, borsadan hisse senedi aldım diye ayrı baskılandım.
- 4 ay
Niye söylüyorsun ki hisse aldığını
- 4 ay
Söylemez olaydım, yeniliğe o kadar kapalılar o kadar önyarılılar ki.
- 4 ay
önyargılılar
- 4 ay
Onları değiştiremezsin ya sende umursamayacaksın herşeyi paylaşma anlatma
- 4 ay
Bana kumarcı mısın sen diye çıkışıyo, yok değişmezler.
- 4 ay
ergen gibi azarlanıyorum
3 ayknk bir şey sorabilirmiyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayEvlen
00 Yorumla Neden
00 Yorumla
4 ayYakın oyur sende şimdilik slışınca onlsr olur us
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayNeden calışmıyon
13 Yorumla- 4 ay
Kpss daha garantı cunku, özele girersem beni çıkarır yıne bu evde düşerim armut gibi.
- 4 ay
öyle bir şey yapmalıyım kı allah bıdaha bu evın kapısını çalmayı nasip etmesin
Cevap sahibi4 ayNerelisin
Gizli Üye(36-45)4 ayEvlen kurtul
12 Yorumla- 4 ay
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak, insanları çekecek tahammülü ben aile evinde kaybettim.
Cevap sahibi4 ayTek başına ev geçindirmek içinde iyi bir maaş lazım
Gizli Üye(30-35)4 ayAyrı eve çıkmazsan nasıl olcak
09 Yorumla- 4 ay
Olmayacak büyük ihtimalle, ya da it gib çalışığ özelde mobinge göz yumucam.
Cevap sahibi4 ayOlmaz arada sevişmen lazım
- 4 ay
sen benle dalga mı geçiyosun
- 4 ay
her iş bitti oslk mu kaldı
Cevap sahibi4 ayHayır, ciddiyim
- 4 ay
beleş a. m peşinde millet a.
Cevap sahibi4 ayE nolcak başka
- 4 ay
orp muym ben a.
Cevap sahibi4 ayÖyle mi dedim ben, her sevişen or*spu mu oluyor
4 ayÜzüldüm kız
10 Yorumla
4 ayİyi gek bana
10 YorumlaEvlen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayEvlen kurtul
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 33 yaşıma giricem annemle babam ayrı eve çıkmamı istemiyo, çıkacaksan da yakın olacaksın bize diyo, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne