Tepkiniz ne olurdu? Anneniz çocuklara, bebeklere düşkün mü?
1 ay
Tepkiniz ne olurdu? Anneniz çocuklara, bebeklere düşkün mü?
Cevap
2Cevap
Başta çok bozulmuştum ama kardeşimi seviyorum
Kardeşin yaşı kaç
2,5
Küçükmüş halen Annen yaşı kaç
benden 17 yaş büyük, 52 oldu
Yani 49 50 yaşına hamile kaldı
Yes
Sen ilk gebe Kaldığu öğrenince ne tepkin oldu o yaşlarda
Küçük kardeşim olmadı hiç abilik duygusunu yaşamak isterdim memnuniyetle karşılardım saygı duyarım
Hmm en son Annen ne zaman gebe kaldı ki
Ben ve kız kardeşim var ikiz tüp bebeğiz biz maalesef hayırsız olarak en son çıkan benim
Yani 2006da gebe
Çok fazla uzun olmuş doğum yapalı size şart o halde 19 yaşında mısın
Evet
Aralık akşamı doğacakken Ocak sabahı doğdum aralıkta doğsam 2006lı olarak gelicektim ama ocakta doğduk kaderimiz müthiş -1~0
O halde yapması lazım Annen istemiyor bebek
Nasıl 2007 li misin
Yes
2007 yılınan beri çocuk size olmuyor
Evet yok sadece ikizimle ben varız
O yaşlarda hamile kalmak sıkıntı ayrica kalamaz ki biyolojik olarak
Bazıları var kalıyor yanlışın var Annen yaşı kaç
O hormonlar ve sağlıkla alakalı bir durum kalabilir.
Hocam olabilir yani olumlu karşılardım geniş bir aile her açıdan iyi olur birbirinizi desteklersiniz bence siz de öyle düşünün insanın ailesi her şeyi yaş ilerledikçe bu daha da anlaşılıyor.
Yaşlı başlı kadınsın gebe kalın diye kızmazsın tepkin olmaz mı
Olabilir kime ne ya Allah Allah şu toplumsal normları atın yaşlı olsun demek ki büyütebilecek yeterliliği görmüş kendinde hocam. Topluma bu kadar takılmayın bizim millet nasreddin hocanın eşeğe binmesi hesabıdır.
Olabilir kime ne ya Allah Allah şu toplumsal normları atın yaşlı olsun demek ki büyütebilecek yeterliliği görmüş kendinde hocam. Topluma bu kadar takılmayın bizim millet nasreddin hocanın eşeğe binmesi hesabıdır.
Türkiye cahil ama bu konuda gelde anlat yaşı kaç Annen ne zaman en son oldu gebe
Vallaha 38 yaşındayken falandı sanırım küçük kardeşim var benim de.
Yani kardeşin yaşı kaç
Ufak ya ilkokul çağında 5 yaşında.
Kaç kardeşsiniz
Üç.
Sevinirdim bebekleri severim
Nasıl Annen sevmiyor sen mi seviyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin o yaşta hamile kalması başlangıçta büyük bir sürpriz olurdu gerçekten! 😲 Ama annelerin bebek sevgisi bambaşkadır, biliyorsun. Eğer annem de bebeklere düşkünse bu onun için tarifsiz bir mutluluk olurdu. 🥰 Yeniden bir canın ailemize katılacak olması beni önce şaşırtır, sonra büyük bir sevinçle doldururdu. Hayata yeni bir başlangıç gibi düşünebiliriz. Ben de bu duruma coşkuyla destek olurdum. 💕🍼