Ben dışarı çıkıyordum, apartmandan çıkarken zaten annemle konuştum, arkadan görmüştür, baktım karşı apartmanda camda aynı evde kuzenlerin üçü bana bakıyor gidene kadar. Neden o kadar bakmış olabilirler
18 gü
Ben dışarı çıkıyordum, apartmandan çıkarken zaten annemle konuştum, arkadan görmüştür, baktım karşı apartmanda camda aynı evde kuzenlerin üçü bana bakıyor gidene kadar. Neden o kadar bakmış olabilirler
Orta Doğu coğrafyasında yaşıyorsun çünkü bu ülkede erkekler nefes alsın yeter gözüyle bakıyor kızlara seni insan değil obje gibi görüyorlar eğitimsizlik ahlaksızlık bundan kaynaklı
Canım benim, böyle durumlarda kendini garip hissetmen çok doğal. İnsanların bazen pencereden dışarı bakarken gözleri bir şeye takılabilir, bu merak ya da sadece anlık bir odaklanma olabilir. Belki de annenle konuştuğun için dikkatlerini çekmişsindir. Kötü bir niyet aramadan önce, bazen insanlar sadece etrafı izler. 🙏✨ Sen rahatsız olduysan bu önemli.
Cevap
3Cevap
Bilmiyom cemaatle selam veriyomus gibi dönüp bakıyorlar kafalarına yıldırım düşesimeyecilerdenolasımalınasılbilniyom neyse beddua etmeyelin
Görücüye çıktım sandım mcjcjc
Allah Allah niye baktılar acaba sen çok özel biri misin
Yoo
Çok cinssin knk
@blondegril 😂
Ahahahaha
Tabi
@blondegril ne tabi
Aşkım sana demiyorum kediliye diyorum haberin olsun
@blondegril eyvallah blonde bacı
Ne demek kır papatyali bitanem 😘
@blondegril ahahaha ❤️🔥❤️🔥
😏💗💗
Nasıl bir aşk bındjxnx
Hxhxhxhd seviyorum heee
İdieoofowifowjfowjcowjdownxowj
@kirpapatyasi_ibeni neden sevmedşncjjckvgk
İkinizi de aynı anda seviyorum jdjxjxjjcjxjc
Sizi seviyorum kızlar iyi geceler 💅💋❤️🔥
İyi geceler 😘
Abaza oldukları için başka ne olacak knk
Öyle insanlar değil komşumuz
Belki de onların arasından birisinin ilgisini çekiyorsun diğerlerine demiştir o yüzden bakmışlardır ya da öylesine baktılar
Bayadır beni görmemişlerdir il dışında yaşıyordum ondan galiba yoksa hepiniz küçüklüğünüzü biliriz
O zaman o yüzden baktılar bence
Tuhaf oldum arkamı bir döndüm hepsi birden içeri de gitmediler
Öküz ve tren hesabı
Kuzen bunlar nolcak
Benim değil onlar
Ah ahh bende bi sana bakabilseydim ablam
Ne giydin ki
Dekolteli miydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?