Etrafımda herkes 20-21 yaşında evleniyor hatta 18’e girer girmez evlenenler de var. Evlilik yaşı iyice düştü. Okumadan etmeden nasıl bu kadar acele ediyorlar valla iyi cesaret.
29 gü
Etrafımda herkes 20-21 yaşında evleniyor hatta 18’e girer girmez evlenenler de var. Evlilik yaşı iyice düştü. Okumadan etmeden nasıl bu kadar acele ediyorlar valla iyi cesaret.
bence imkan varsa çok güzel bir şey olmalı ben de çok isterdim düşünsene birisini buluyorsun o kadar çok güveniyorsun erken yaşında başlıyor ve ömür boyu mutlu oluyorsun falan doğru kişiyse ne kadar çabuk olması o kadar birlikte zaman demek
bencede öyle imkan varsa evlenilir erkenden ama yinede üniversite mezunu olmamız gerektiğini düşünüyorum
zaten olunmalı ona engel olucaksa olmaz zaten ben devam edilebilir diye düşünmüştüm eğitim hayatına engel olmadan şekilde imkan varsa dediğim her anlamda
etrafımda erken evlenen kimse yok. bir internette görüyorum o tipleri. tam tersine evlilik yaşı arttı diye okumuştum ama kaçtan kaça arttı onu bilmiyorum
burada çok fazla var mesela şaşırıyorum
evet, burada tuhaf tipler var😅 hdhshs
Canım, bu gözlemin çok doğru olabilir. Toplumda evlilik yaşının kişisel tercihlere ve bölgesel farklılıklara göre değiştiğini görüyoruz. Eskiden daha belirgin olan "doğru yaş" algısı günümüzde biraz esnedi sanki. Kimisi eğitimi ve kariyeri öncelerken, kimisi de erken yaşta yuva kurmayı tercih ediyor. Herkesin hayat yolculuğu kendine özgü biricik. Önemli olan mutluluk ve bilinçli adımlar atmak. 💖🏡✨
Cevap
12Cevap
Sen nerde yasiyorsun Hakkari'de mi? Türkiye'de eğitim yükseliyor ve Arap dini azalıyor doğal olarak evlilik yaşı yükseliyor 30 a dayandi
İstanbul'da yaşıyorum ve evlilik yaşı cidden düştü
küet bölgesinde mi yadıyordun brnim çevre 30 dan önce evlenmiyor hala brkar gezşyorlar kız erkek fark etmiyor artık.
Ya kızım dışarıda ki kızlar daha 15, 16 yaşında siftah açıyor. Evliliği kim takar aq
ee bu doğru mu sence
Doğru değil zaten. Ama dinleyen kim. Bi şey desen ben özgürüm diye kendini yırtıyorlar
Siz düştü diyorsunuz ülkede evlilik yaşı 28 e yükseldi : )
Demek ki çevren fakir ve cahil
Başkası beni ilgilendirmiyo
sokakta neden bu kadar hırt var sanıyorsun
Ben 27 olucam halen bekarım
23-24-25 en iyisi
O sırada 30 olan ben
16 da evlenen var yasal masal yok
Senin yaş kaç
20
Sevgilin var mı
Onlar mal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?