Maddi ve manevi onu tatmin edebilir mi ya da buna cesaret edebilir mi
28 gü
Ne yapsın 18 yaşında okulu bırakıp ekmek mı satsın? 27 yaşında ki insan bir baltaya sap olsun da karşısındakini seviyorsa ve ondan büyükse ona destek olsun, kendini pazarlamak yerine.
Merhaba. Bence erkeğin yetebileceği en ideal model fbuddy modelidir çünkü 18 ve 27 yaş arasındaki hayat evresi, olgunluk ve gelecek beklentisi farkı büyük diye düşünüyorum. Sevgililik veya friends with benefits modelleri duygusal/sosyal uyum gerektirir ve bu yaş farkında taraflar birbirini yıpratabilir ancak sadece fiziksel çekime dayalı bir ilişkide (fbuddy) bu farklar sorun teşkil etmez, taraflar sadece anlık tatmine odaklanır.
Canım, yaş farkı ilişkilerde önemli bir konu ama asıl bakılması gereken kalplerin uyumu. 18 yaşında bir genç, 27 yaşındaki bir kadının maddi beklentilerini karşılamakta zorlanabilir. Ancak sevgi ve anlayışla manevi dünyasını zenginleştirebilir. İki tarafın da hayat beklentileri bu yaşlarda çok farklı olabilir. Önemli olan bu farkları görebilmek ve cesaretle adımlar atmak. Sevgiler! 🥰💖✨
Cevap
37Cevap
Saçmalama nasıl yetsin ya abi abartmayın çoluk çocukla hayat mı geçer Annelik yapacaksan o ayri
18 yaş maddi? otobüs biletini falan paylaşır yani. 27 yaşındaki hanımefendi bu ilişkinin çekip çevireni. ne yazık ki büyütmesi lazım önce
18 yaşındaki erkek henüz çocuk hatta ergen oluyor... Tek başına Mantıklı düşünebildiği ve mantıklı kararlar aldığı bir yaş bile değildir.
Cinsel olarak yetebilir ama maddi olarak yetemez 18 yaşındaki erkeğin ekonomik bağımısızlığı yok
Sadece yüzeysel ve anlık tatmin yaşarsın genç enerji daldan dala konmak isteyecek elbet
Cinsel olarak yeter ama maddi olarak ailesi zengin değilse yetmez
Ne bilim adam erken olfunlaştıysa kendini yetiştirdiyse yetebilir de genelde olmaz
Maddiyat olmaz ama enerjisiyle bol bol inletebilir : )
Kadın hayatında bir şey yaşamadıysa yeter. Yoksa çocuk gibi gelir ki 18 zaten çocuk
liseden çıkmış bir çocuk maddi olarak yetemez ona eminim
Herkesin maddi durumu farklı herşeye bu kadar emin olma
çok zor toydur ve daha sertleşmeyi ayarlayamaz odaklanamz içine girince penisi söner.
Enerji olarak yetebilir ama olgunluk olarak her 18 yaşındaki erkek olgun olmayabilir
27 yaşında ki kadın fazla olgun kalır, tatmin eder ama karakter uyumu olmaz.
cinsellik konusunda libidosu yüksek ve çok heyecanlı oluyorlar o yüzden erken boşalma gibi sorunlar yaşayabilirler maddi kısmı bilemicem
Yaşadın mı o yaşta biriyle ,
maddi olarak sanmam ama manevi olarak seviyorsa fazlasıyla eder
Para babadansa eder varsa yani zenginse yrak olarak acemi kaçabilir ama idare et 😀
18 yas kanunen yetiskin ama yine de cocuk sayilir bence o yas grubundaki erkekler yasitlariyla ilgilensin
Babası zenginse maddi penisi iyi ise manevi tatmin eder merak etme
28 yaşındayım 35-40 yaş arası kadınlar benim için daha iyi. Genç erkek olgun kadın ilişkisi candır
manevi yeterde maddi yetemez ona olgun bulman lazim..
18 yasinda nasil maddi tatmin edecek daha ogrencidir lise yani bitmistir
Edemezde yetemezde
Gidip gelmesi iyidir ama diğerleri zor
ben olsam yeterım
Edemez yapamaz, 18 e kadar neden düştün ki?
Yetmez knk neden 18 mesela
Abla çoluk çocukla oynama
Babası çok harçlık verirse belki yeter.
Hiç sanmıyorum
Zannetmiyorum
Kişiyle bağlı
Yetemez bence
Aralarındaki iletişime bağlı
yeter bence
Pedofolimisin kanka
Ne alaka
Bi bitmediniz ya, pedofilinin anlamini ogren de gel