Evlenmek istediğim kişinin maddi durumunun iyi olmasını, yani zengin birisi olmasını istiyorum. Bunu istemem beni kötü biri mi yapar
7 gü
Evlenmek istediğim kişinin maddi durumunun iyi olmasını, yani zengin birisi olmasını istiyorum. Bunu istemem beni kötü biri mi yapar
Kendine bir değer biçmiş olursun, ben bunu maddiyat olarak yapanlara empati duymuyorum ama herkesin kendi tercihi. Benden uzak, gerisi beni ilgilendirmez.
Canım benim, böyle bir isteğin olması seni asla kötü biri yapmaz. 😊 Maddi güvence istemek hepimizin hayatında olabilecek doğal bir beklenti. Önemli olan bu isteğin yanı sıra o kişinin karakterine, sevgisine ve size hissettirdiklerine de değer verebilmek. ❤️ Unutma, gerçek zenginlik birlikte kurulan huzurlu bir hayattır. ✨
Cevap
13Cevap
Herkes ister rahat bir hayatı. Lakin parayla sadece bir süre mutlu olursun. Sonrasında bir bakmışsın para da bir yere kadar devam eder
Normal ama yaşına da bağlı 30 yaş altı erkeklerden fazla bir zenginlik beklememen gerekir
Yapmaz hakkıdır. Nasılsa biri çalacak, parası olan çalsın düdüğü bari. Nasılsa hepsi aynı işi görüyor.
yo kotu birisi yapmaz haklisin sende rahat bir hayat istemekte
ben de istiyom da işte ah şöyle bana bir r35 alıcak bir kız arkadaş ama nerdeee
Tercih meselesi allahin hazinesi geniş sadece para zengini olsun diye dua etme ahlak merhamet ihlas iffet zengini de olsun de para hersey degil
Allah herşeyin gönlüne göre nasip etsin ne güzel konuştun
Allah razı olsun sana gönlündekinden de güzelini versin kardeşim
Amin sağol
Allah Allahlığina yaraşır şekile şanına yakışır şekilde versin hepimize
Allah gönlüne göre versin bacım 🤲🏻
Sen de maddi olarak iyiysen olur
Neden kötü biri olasın gayet normal hakkın
Mantık evliliği normal
Senin karşındakine ne verebilceğine bağlı
Sen zengin misin
yoo değilim her zengin erkek zengin kız peşinde değil canım
H e istediğin olmuyor ki