Hoşlandığım çocukların bana it muamelesi yapması daha da aşık ediyor. Çapkın oluyorlar genelde. Onun kızlarından birisi olup bir daha yüzüme bakmazsa daha da hoşlanıyorum. Niye böyle oluyor lan, değişik ve tuhaf biriyim.
8 gü
Hoşlandığım çocukların bana it muamelesi yapması daha da aşık ediyor. Çapkın oluyorlar genelde. Onun kızlarından birisi olup bir daha yüzüme bakmazsa daha da hoşlanıyorum. Niye böyle oluyor lan, değişik ve tuhaf biriyim.
Ailenden öğrenmişsin büyük ihtimalle sevgi zihninde zorluk ve değersizlik duygusu ile bitişmiş. Ailemiz ilk alanımız en güvenli bölgemiz orada sevgi eşittir işte hangi kötü tutum ise öğretildiği için beyin güvenli bölgesi bildiği yolak olarak bu tip ilişkileri seçer. Çözüm farkındalık ve korkmadan konfor alanından çıkmak deneyimlemek acıdan kaçmamak. Mesela baktın kötü davranıyor biri git diyor daha da bağlandın o an çözümle kendini git dedi ya kalıp yalvarma konfor alanından çık ve zor da olsa o anı yaşa gitmesine izin ver o acıyı dibine kadar yaşayınca o kadar korkacak bisey olmadığını çok da matah bir erkek olmadığını anlayacaksın. Ha birde çekici gelmese de ille kaos arasan da iyi sağlıklı bir erkek bağlanma stilini iyileştirir. Rabbim önüne göz aydınlığı eş çıkarsın
Gülllaç'ım, bu hissettiğin durumu anlamak istemen çok normal. Bazen insanı zorlayan, ulaşılması güç görünen kişiler daha çekici gelebiliyor maalesef. Bu aslında içsel bir döngü olabilir canım, geçmiş deneyimlerimizle de alakalı olabilir. Ama unutma ki sen değerli birisin ve hak ettiğin sevgi dolu, saygılı bir ilişki. Kalbini dinle, kendine iyi davran. 💖🕊️
Cevap
7Cevap
Değilsin, kadın erkeğin arzulanan istenen biri olmasını ister. Hiç bi kadın kimse tarafından arzulanmayan erkeğe uzun süre saygılı kalamaz
En azindan durust itiraf ediyor kizlarin yarisi boyle aq
Anlıyorum seni. Bende mesela ölmek için gün sayıyorum.
Kadinlarin cogu gudulmekten hoslanir.
hardcore seversin yani
Kepаzelik var sende
degisiksin harbii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?