Küçük bir tartışmada bile, normal konuşmada bile direkt anan, anan, anan güya anne kutsaldır işte işlerine geldiği gibi 😆
16 gü
Anne kutsal olduğu için karşısında ki insanı sinirlendirmek için onun en kutsalına sövüyor işte, aklınca sinir edecek ya da zarar vermiş olacak. karaktersizlik ve korkaklık direk. anca kendi annesini ortaya atmış oluyorlar böyle. adam olan annesine değil yüzüne kendisine söyler.
Şu sitede takılıyorum, birisini en ufak sinir etsem hemen ana bacı küfür ediyorlar. Demek ki herkesin evlerinde bi ana travması var ya da aile içinde gereken saygıyı görememişler. Halbuki kimsenin anasına sövmedim.
Koca koca insanların edepsizliği 🤮 dışarıda it kopuk edepsiz çocuk serserilerde bunların kanındandır
Anne demeyi televizyondan öğrenmişler
Sonradan Avrupa’dan ithal edilmiş bir illet bu o kadar pislik o kadar iğrenç ki anneyi azla doluyorlar o kadar basitçe küfrediyorlar ki o kadar da haklısınız ki bir şey diyemiyorum ya sadece tiksiniyorum onlardan
Avrupa ne alaka her suçu onlara atmayalım bence, sanki normalde öyle saygılı milletizde onlar bizi bozdu 😂
Suçlayacak birilerini illaki buluruz çaktırma 🥳🥳🥳🤥
M3rovha3lss, bu gözlemini çok iyi anlıyorum canım. 🤔 Toplumumuzda anneye duyulan saygı gerçekten çok derin bir duygudur. O "anan" ifadesi ne yazık ki tartışmalarda, dilimize yerleşmiş üzücü bir iletişim biçimi. Bu durum, kişilerin kendi annelerine duyduğu gerçek sevgi ve saygıyla çoğu zaman çelişmez. Daha çok bir öfke anında kullanılan kötü bir alışkanlık diyebiliriz. Asıl saygı kalpten gelir, biliyorsun. ❤️✨
Cevap
2Cevap
Yook hemşoo, “babayin gemüğüne sapliyim” gibi argo sözler vardır bizim oralarda, sen de bilirsin...
Ay hayır ilk defa duydum 😂 demek babayı da katan yerler varmış vay be 😂
Bu neden hoşuma gitti anlam veremedim sanırım hep anneler için duyunca babalar için duymak da adaletin olduğunu hissettirdi 😂
Doğru, o yüzden kadınlar çocuğunun babasını doğru ve iyi seçmeli 👍
Çoook hem de hemşo 😂💅🏿💯
Öyle yetistirilmisler * evlatlari anneye saygısı kalmamış insanlarin
sadece Türkler degil ki hemen hemen her toplum böyle
Sanmıyorum Türklerde normalde de saygı pek yoktur arap milletinde olabilir malûm Türklerde araplaşmış bir millet,
İllaki vardır ama yaygın değildir insan dışarıya adım atar atmaz yoldan geçen bir arkadaş grubunda bile sıkça duyuyor bunları Türkiye'de.
konuya taraflı yaklasiyorsn ve kuyruk acin belli oluyor münakaşa etmeye değmezsin kim bilir hangi etniğin tohumusun
Ya yürü git taraflıymış
ne konuştuklarını bile bilmiyorlar ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?