Samimi yardım insana iyi niyet gibi gelebiliyor ama sonra bi bakıyorsun patlıyorlar. Samimi yardım demek ki iyi niyet değil.
17 gü
Samimi yardım insana iyi niyet gibi gelebiliyor ama sonra bi bakıyorsun patlıyorlar. Samimi yardım demek ki iyi niyet değil.
Cevap
4Cevap
Tanımdığın duumunu bilmediğin birine insnalar yardım ediyorsa çıkar beklerler bu normal değilmi bilmediğin birinden yardım istiyorsan karşılığını verebileceğinide hesaplamışsındır
Yoo ben mi dedim yardım et diye
ben senin için demedim soruna cevaben dedim
Tanımak öyle net bı şey değil ama bazen bı bakışla tanıdığın anladığın birisine yardım etmek istersin yarı tanidik diyelim
Çekimin olduğu birisi bile olsa kadın erkek sonuçta hep bekliyorlar.
Tanıdıklarıma evet yardıma ihtiyacı olanı bildiğim gerçeklere evet ama burada para ile şey isteyenler çok
Haklısın
Samimiyetle yardım etmek isteyen biri vardı bana işte geçmişte görmüştü gelecekte tekrar karşılaştık yardım etti bana. o bile sanki gizliyordu niyetini
Bana bunu düşündüren kişi o işte , en iyi çıkar şeklinin bı kişiye yardim ettikten sonra olandir şeklinde düşündüğünü söyleyen biriydi.
beklentisi her zaman vardır
Samimiyet karşılıktan ibarett
Doğru samimi şekilde geliyosa ondan sonra başka karşılıklara geçiliyor sanki
Aşama asmaa böyle
Samimiyet bile iyi niyet değil çünkü karşılığı benim samimiyetin
Herkesın bır beklentisı var anne evlat ilişkisi gibi olmuyorm
Bana bunu düşündüren kişi , en iyi çıkar şeklinin bı kişiye yardim ettikten sonra olandir şeklinde düşündüğünü söyleyen biriydi
Kadın erkek ilişkilerinde Özellikle konu nereye gideceği bellıdır Zaten
Yani en iyi düşüncesiyle en iyi çıkar şekliyle bile gelmiş olsa bana bir kişi , orada bı beklentisi olduğunu düşün mu dersin? üstelik flortlesmiyo bile mesela sadece saygiyla geliyor kılıf uydurarak ama bu saygılı tavrı ve üstün flortlesmedsn bile direkt oraya varması işin bu saygisizlii değil mi mesela yoksa direkt isteklilik mı?
Tamam ben de flortlesmiyorum zaten , isteklerimiz de samimiyetimiz de karşılıklıydi ama ben flortlesilmeyecek biri değilim bunu çaktım sonradan. iste bu saygisizliik değil mi? İstekli bile olsak ben bunu bilmiyordum kavrayamiyordum. diye yani böyle oldu
Onunda zamanın var ama ilişkinizin durumuna göre
Ya o değil, birden oldu bu onu diyorum karşılıklı mesajlaşma şeklinde. hissettik açıkçası geçmişten dolayı boylr oldu.
İşte bu insan beni sanırım iyiyim diye hiçbir şey istemiyorum sanıyor flortlesmeyi es geçiyor ve de karşılık işlerini alıp vermeyi tam bilmedigim icin gerçeklerden kaciyormusum gibi görünüyor ama değil. sadece karşılıklar karşılıklı veriliyor ama ben flortlesilmeyi hak etmiyor muydum?
İlişkiye bakması böyledir herkes farklı bakıyor istediğini vermeseydin
Evet karşılıklı düşünüyor bence her şeyi. vermedim. aslinda ama tacizimsi bı şey yapmış oldu oakdar istekli takıldık ki hissettik o yüzden öyle bı hareket yaptı ama engelle geç dedi o esnada bilr beni düşündü yani yavaş yapto
Vermiş bulundum mu bilmiyorum istiyor olmak suç mu
Zaten bunlar aklıma yeni geliyor ilişkiye bakışı öyle diye onu da suclamiyorum ama ben ne istediğimi bulmuş oldum kesfettim kendimi ve bunu keşfetmeye bilirdim düşünsene izin verseydim? Aradan zaman geçince anladım
O beni düşünüp engelle. gec demeseydi anlamazdım belki
Botle bne gibi biomeyen veya isteyemeyen briisine karşı he rseyin alelacele olması bile hatta böyle kaçıyorum veya hak etmiyorum gibi algilanmasi bile saygiszlii olmuyo mu sence
Sadece isteyemiyorum diye?
Anladın mı bilmiyorum ama bunlar geliyor aklıma nekadar haklıyım bilmiyorum
beni kacamiyirum diye karşılığı hemen o anda alınacak biri miyim izj vermesi bunu ortuyo mu binseyler isteyemiyorum bilmiyorum diye karşılıklı bile olsa o anda öyle yapması bana gecreki hissettirdi yani gercekteolsa isteyemiyorum bilmiyorum diye sen bu harekete benzer bı şey yaoacakmissunbdemek ki çini diğer kızlar aşık oluyor falan beklentiye girebiliyo
Hani engelle geç demesi bunu örtüyor mu yanlış miyim sezgim bu yönde
Ben aşık olamiyirum diye benle bkelemtiye giremicekti bu yüzden öyle bı hareket yaptı
Tamam yazayım
Kacamiyodan kastım gerceklerdne kaçtığımi düşünüyor ben halbuki sadece bilmiyodum ve isteyemiyordum ama o hareket bana nekadar saygılı da olsa hayır diyememe yönümü kullandı givime geldi ve gerçek hayatta dmeek ki yemek yiyor olsak ona benzer bı harkeet yapacaktı sanki kaçıyorum gibi
Mesaj yazdım
Menfaat dünyası
Hep böyle o zaman
Kesinlikle
Zor be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. İnsan yardım aldığında karşılık bekleyince hayal kırıklığına uğrar, biliyorum. Ama unutma, gerçekten kalpten yardım etmek isteyen güzel insanlar da var. Belki de geçmişte yaşadıkların seni bu konuda biraz temkinli yapıyor. Karşılık beklemeden yapılan iyiliklerin hala var olduğuna inanıyorum. Sen yeter ki kalbini iyiliğe açık tut. 💖✨