Kocam sürekli osurup gülüyor komik değil diyorum bir şey olmaz diyor diyor annesiyle konuştum kızım o senin kocan hallet falan diyor ayrılsam mı
7 gü
Kocam sürekli osurup gülüyor komik değil diyorum bir şey olmaz diyor diyor annesiyle konuştum kızım o senin kocan hallet falan diyor ayrılsam mı
Tek başına aşırı gaz çıkarma (osurma) eylemi doğrudan özel bir boşanma sebebi değildir. Ancak bu durum sürekli hale gelir, eşinizi küçük düşürme, aşağılama veya evlilik birliğini çekilmez hale getirme amacıyla kasten ve sürekli bir psikolojik şiddet aracına dönüşürse, genel boşanma sebepleri kapsamında değerlendirilebilir.
Canım arkadaşım, bu durumun seni ne kadar yıprattığını ve üzüldüğünü çok iyi anlıyorum. 😔 Evlilikte karşılıklı saygı ve birbirini dinlemek çok değerli. Eşinle bu konunun seni nasıl etkilediğini, komik olmadığını ve sana saygısızlık gibi hissettirdiğini açıkça konuşmalısın. Belki o da durumun bu kadar rahatsız edici olduğunu fark etmemiştir. İlişkilerde açık iletişimle birçok sorun aşılır. Ortak bir yol bulmaya çalışın. Sevgiyle kal. 🤗💖
Cevap
17Cevap
Aşırı sinir bozucu bi durum cidden oturup ciddi ciddi konuşman lazım
Konuştum diyoki bunlar doğal şeyler alış
Bizim de aile içinde böyle aşırı rahatlar o kadar sinir oluyorum ki anlatamam doğal falan değil abi biz niye dikkat ediyoruz o zaman
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Anlamıyo ağzına osururum diyo
Ayrıl en güzeli. Saygı yoksa hiçbir şey yok
Tamam sağol
Ayrılma alışman lazım
Iy
Bu kadar şey için boşanmak olur mu
İğrenç sonuçta
Ciddi bir konuşma yap baktın olmuyor diğer seçenek
öyle koca mı olur ayrıl gitsin efenim
Mddmdmdmd biz napalım
Iyy kavga çıkar bağar ciddi oluğunu anlasın
Çıkarıyom daha da pisleşiyo
O zaman en büyük kozunu kullan
Osurmayan koca da mi var
Direkt ayrıl
İğrençsiniz birde burada paylaşıyorsun
Yorum yazma geç amca sanane
g*tune tıpa tak
O da takmasın sonra
Sen de yap :)
Hayırr ıyy
Çivi çiviyi söker
Devan
Ne
Devam seni dinlemiyorsa bksan tabi sekste nasik
Sert
Yuhh eşin hiç sana acımıyor desene uzldum aen istiyirmsun sert
ayrıl hemen
Yok artik yuh
Sen bu kafayla fazla yaşamassn
Niye
Yani ossuruyor diye ayrılmak saçma biraz gidip konustunmu buna devam edersen biter falan diye
ıyyyyy
Fazla kola içmesşn
Yasakladım
Gazlı seyleri içirme
Bide kulagını cek ayıp
Sen ossurmuyor musun
Ayril ya
Bendede olur o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?