30 gü

Yeğenimi yanıma almak istiyorum karım hırlıyor nasıl ikna ederim?

Erkek kardeşim cinayetten müebbet hapis cezası aldı şaka amaçlı yazmıyorum avukat 19 sene kapalı yatar açığa çıkar sonra dedi karısı da duyunca tabii terk etti gitti küçük kızları ortada kaldı güzeller güzeli masum haberi de yok annesinin terk ettiğinden amca ben senle kalcam demi dedi evet dedim benle kalacaksın sen bana babanın emanetisin dedim tabii karım kızın yanında bir şey demiyor ama hırlaşıyor benle yok benim oğlum var evde katilin kızıyla yaşamasını istemiyorum ver yurda gitsin gibi bana karışma ben de giderim yoksa dedim aman be kalsın diyor ama hiç istemiyor konuşmuyor kızla oğlana bir ton bir şeyler alıyor yeğenim de benden isteyemiyor ben de haliyle takip edemiyorum çalıştığım için karımı nasıl alıştırırım bu olaya.
Güncellemeler
30 gü
Yarın ailecek vakit geçiricez gelişmeleri buradan yazarım hadi hayırlısı
Güncellemeler
28 gü
Pikniğe teyzemin evine gittik mustakil açık hava orada cocuklar kopekler ile oynadı bizde mangal yaptık karıma çok iyi geldi bu yeğenime de sonra da sıcak diye içeride dinlendik akşam üstü geldik bugünde beraber avmye gidicez kahvaltı yaptık beraber yeğenime top oynattı karım
Yeğenimi yanıma almak istiyorum karım hırlıyor nasıl ikna ederim?