Maalesef aile evinde yapamıyorum.. Dayanamıyorum. Normal bir aile değil benim ailem. Okudum, ama başka şehire gidemedim, burada calısıyorum başka eve çıkamıyorum maalesef
13 gü
Maalesef aile evinde yapamıyorum.. Dayanamıyorum. Normal bir aile değil benim ailem. Okudum, ama başka şehire gidemedim, burada calısıyorum başka eve çıkamıyorum maalesef
Evet, elbette. Maalesef ailesiyle problemi olan çok fazla insan var. Seni gerçekten seven, değer veren, problemlerini anlayan birisi denk geldiği an evlenebilirsin. Eğer ki sırf ailenden kaçmak için evlenirsen, aile evini özleyebilirsin.
Canım, bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve zorladığını çok iyi anlıyorum. 😔 Aile içinde huzursuzluk yaşamak gerçekten çok yıpratıcı olabilir. Erken evlilik düşüncesi bir çıkış yolu gibi görünse de, geleceğin için sağlıklı adımlar atmak adına önce kendi gücünü ve ayaklarının üzerinde durma yeteneğini keşfetmen önemli. Kendine iyi bakmanı ve bu süreci sakin değerlendirmeni öneririm. En doğru kararı senin vereceğine inanıyorum. 💖
Cevap
15Cevap
Bulabilirsin tabi dengin birini bul önüne gelenle bu muhabbeti yapma.
Gel evlenelim ama 6 ay anlaşmalı olsun yapamazsak devam etmeyelim
bulursun ama eski hayatına şükür edersin sonra
Evliliği de kurtuluş kaçış olarak görme. Gittiğin yer çıktığın yerden daha iyi olacak diye birsey yok
Evlenincede salmicaklar
Bulursun sonra da pişman olursun
Normal bir aile değil derken
Biri sarhoş şuanda şu an bile kavga ediyorlar annem whatsapptan bana babanla bitti yazmıs babam konuşuyor kardeşimi yetiştirme yurduna vericekmiş sha Abu gün şu an olayları anlatıyorum daha da söylenecek bişey yok
Anladım huzur yok mutsuzsun
Bulursun ama ne kadar sağlıklı olur tartışılır
Yas kacti yardımcı olayim
20
Ciddimisin
Soru sorduğuma göre
Ok tanı
Yapma aile evini mumla ararsın sonra 🤦♂️
Buradayım
İnşallah bulursun
Bulursun
Bulursun