Abi dayı hasretiniz vardı, bize mi denk geldiniz be olmmm
1 ay
Abi dayı hasretiniz vardı, bize mi denk geldiniz be olmmm
Cevap
6Cevap
Evde kalma psikolojisi tamamen. ben gencim demek istiyorlar çıtırlarla rekabet sinirlerini bozuyor çünkü
Haha mantıklı he
Kendinden 5 10 yaş büyük adama dayı demenin çıtırlarla rekabetle ne ilgisi var merak ettim. Adam 20lik kızlar bana aşkım diyor 25likler 30luklar neden dayı diyor dememiş.
@NoluyooFuat öyle dedim evet tamda bu deedigin
O zaman gizli yorum yapan arkadaşın dediği doğru. Yani kendi yaş kompleksleri var sanırım ya da kendilerine 20lik delikanlılar fazla baktığı ve kendileri de onları tercih ettiği için onlara göre dayı oluyorsun. Ben 40lık olguları hedefleyen biri olarak sana sadece benim için biraz toy derdim. Yani kimine göre dayı kimine göre toy kimine göre de ideal olacaksın. Yapacak bir şey yok.
@NoluyooFuat atomu parçalamışsın yavrum eline sağlık
Beğenmedikleri için öyle diyorlardır. Yoksa 30 35 arası bir erkek 25 30 arası kızla beraber olamaz diye bir şey yok.
Ne alaka gayet iyiyiz begenilmiycek bi yanımız yok
Herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok. Kimisine göre beğenilecek birisindir kimine göre değilsindir.
Abi hadi bı nevide dayı nedir be
Ben dayı diye hitap etmem erkeklere pek. Beyefendi diye hitap ediyorum. Yani dayı diye hitap eden kızın ya kendisi varoştur ya da karşısındaki erkek yaşına göre çok çökmüştür. Özellikle bıyıklı kilolu kel erkekler öyle maalesef
Gayet fitim yakışıklıyım
Olabilir. Ama şunu unutma en değerli %20lik erkekler bile kadınların sadece %80ine ulaşabilir. Fit ve yakışıklı olman tam tersi duruma göre havuzunu genişletir sadece. Bütün kadınların sana evet demesini sağlamaz. İkisi aynı şey değil.
Agliyimmi şimdi 🥹
Niye ağlaman gerekiyor anlamadım.
boş ver öyle işte
Sen seni beğenenlere odaklanacaksın bu kadar basit.
Olmuyo iste ama öyle 🥹
Herkes beni beğenmek zorunda moduna girersen hiçkimsenin beğenmediği adam olur çıkarsın
salla ya takma tamam yiğen de geç. dede desinler. tamam abla de geç
Evet saçma. 5 yaşla ne abisi
Yani hadi abi bı nevide dayı nedir ya dayiiii nedir dayısi 🙄
🤣🤣🤣aman boş ver
Keşke bosvereebilsem :)
Niye takılıyorsun ki bu kadar
27 yaşındayım bana amca dedi 18 lik çıtırlar
Ahaha yaşlandın be hacı
Ararken kart adam istiyoruz diye yalvariyorlar ama :D
aha yas kompleksli bi ihtiyar daha
Ahaha soruyyu anla önce
Saçma
Fakirsen dayı zenginsen isimle hitap eder
Mantıklı
Bana da abla
N'olacak böyle
Ben memnunum da bizim yaşta çok büyük değil ki
Ben memnun değilim ya herkes desin ama o demeseydi iyiydi
Senin için önemli biri evet üzücü bir durum
Doğal
Yo normal
Normal?
Yani öyle olmalı kızlar doğru
Hadi abi bı nevi dersinde dayı nedir be abisi ceza evindemiyiz
Benim fikrim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hitaplar bazen kültürel bir alışkanlık veya karşılıklı kurulan bir saygı ifadesi olabilir. 😊 Yaş farkı az olsa da, bazı insanlar kendinden biraz büyük birine abi diyerek samimiyet veya güven hissini pekiştirebilir. Belki de bir nevi şefkat arayışıdır. İnsanların neden bu hitapları kullandığını anlamaya çalışmak, çoğu zaman işin özünü çözer. Herkesin kendine göre bir sebebi vardır. ✨