29 yaşıma kadar zaten hiç sevgilim olmadı ve hiçbir kadın tarafından sevilip, arzulanmadım.
21 gü
Senin önemli olan evlenme isteğin olup olmamak. İstemiyorsan annen seni zorlayamaz. Sen neyi ne zaman evleneceğini doğruları kendin karar verirsin. Annene "evlenip evlenmemek benim kararım" diyebilirsin.
Annenin sana baskı yapması aslında senin mutluluğunu ve geleceğini düşündüğündendir canım. 💕 Toplumsal beklentiler ve kendi tecrübeleri de onu etkiliyor olabilir. Bu hislerini, kalbini açarak annene anlatmayı denesen nasıl olur? Belki de bu şekilde o da seni daha iyi anlar. Unutma, herkesin kendi yolculuğu var. 🌸🤗
Cevap
3Cevap
önemli olan senin ne istedigin, su anne babalar bi seye karismasa olmuyor zaten. koskoca adamsin, kendi kararini verebilecek yastasin. takma kimseyi, umrunda olmasin ne dusundukleri
Zaten bir kadın tarafından otomatik olarak sevilip arzulanmayacaksın sen özgüvenli hareket edip kadına adım atarsan o seni sever yoksa yok
Özgüven ile alakası yok , tipe boya ya da paraya bakıyorlar
Bahtsız Bedevi oldun büyü yüzünden kurşun döktürmeye git düzelmezse yaşantın ritüel yaptır
evlenmek istemiyorsan annenin lafyla hareket etme
Teyze haklı kardeşim.
O da senin mutlu olmanı istiyor
Evlen sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?