Şahsen ben hiç şu ana dek kurban eti doğramadım annem hiç elime vermedi istedim de ama vermiyor ne yapayım kendi hallediyor 😂 şimdi evlensem gitsem bana et mi doğratacaklar kurban da jdjdjdb
24 gü
Şahsen ben hiç şu ana dek kurban eti doğramadım annem hiç elime vermedi istedim de ama vermiyor ne yapayım kendi hallediyor 😂 şimdi evlensem gitsem bana et mi doğratacaklar kurban da jdjdjdb
Yapmayıp yapacağımız şeyler bence çok önemli.. İnsan sorumluluk aldığını kendi hayatına ait olduğunu hisseder.
Mesela biraz saçma örnek ama şu an et kesiyim dediğin de sana süs bebek gibi otur diyorlarmış. Sen hayatı yaşamış olmuyorsun izlemiş oluyorsun. Kendi derdin bile olmuyor. Bence sorumluluk alabilmek evlilik için değil kendin için önemli, bunu da aile evinde başaramıyoruz.. Evlenip git köle ol demiyorum ama ailenden kopunca cidden yaşadığını hissedeceksin.
Canım, annelerin bizi koruma içgüdüsü çok kıymetli. Benim annem de mutfakta pek elime iş vermezdi. Kurban eti doğramak birçok kişi için yeni bir deneyim oluyor kendi evinde. Merak etme, evlenince her şey öğreniliyor, kendine tanıştığın bir süreç bu. Benim de yağlı boya kursuna başlamam gibi, kendini geliştireceğin yeni alanlar çıkacak karşına. Emin ol, başkalarının ne istediği değil, senin ne hissettiğin önemli. 🥰💖🔪
Cevap
12Cevap
kocam yok.
Eşinle birlikte dograrsın zor işleri eşine yaptirirsin
Doğratırlar muhtemelen.
😂 muhtemel kurbanı bağışlarız ve tatile çıkarız kaynana evinde et doğrayacagimi sanmıyorum dograsam da uzun sürmez sivisirim oradan 😅 banane
Sen bence hiç evlenme risk de ortadan kalkmış olur :)
Mantıklı
Dogratabılırler knka
Et alıp bir kere doğraman lazım olmaz, olmaz
baska seyler yapıcaksın.)
Cinsellik mesela
Aklıma bişey geliyo ama
Cinsel ilişki 😁
Kelle yüzeceksin
Yuzeriz djgkv
Elini kesmedikçe sorun yok.. ama evlilik birçok şeyi değiştiriyor işte 🤭😅
Valla kocam da bir zahmet elletirmesin 😂 kendisi yuzsun
Çok beklersin ozaman😅😅şaka bir yana bul şu kocayı da evlen artık hep dilinde koca lafı var. Ama icraat yok
Kocanin beni bulması lazım kız halinde bir de erkek pesinde mi koscam erkek adım atar
Erkek avcidir her zaman bu böyledir
Erkekler hep çıtır avındadır ama bunu unutma.
Çıtır avında ise sik_tir olup gidebilir boyle zihniyette erkek benim kocam olmasın gitsin citirlara haydi nas
Bu kafada birisi ile evleneceğine bekar kalırım daha iyi
Zaten bekarlık sultanlık bende onu diyorum. Ama ben şahsen evlenmicem
İnşallah senin evlendiğini görürüz bayramda mangal yaparsın eşinle😃
Bayramda tatile gideriz ne mangalı 😂 mangal da olabilir yaoacaksa olur neden olmasın
Tatilde de olsa evlenince her erkek mangal yapar😅😅
Sevişmek
Yemek
Tabiki doğratırlar
Biok şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?