Şort crop tayt giymek, dekolteli kıyafetler tercih etmek gayet normalken bunları giydiğimizde neden gözünüzü dikip bakıyorsunuz. Bir de bunu ayıp sananlar var. Herkesin kendi bedeni, özgürlüğü; karışmayın artık
1 ay
Şort crop tayt giymek, dekolteli kıyafetler tercih etmek gayet normalken bunları giydiğimizde neden gözünüzü dikip bakıyorsunuz. Bir de bunu ayıp sananlar var. Herkesin kendi bedeni, özgürlüğü; karışmayın artık
Bide senin gibi böyle saçma düşünenler var baktılar diye rahatsız mı oldun aaa çok ayıp etmisler acaba neden baktılar ki. Erkek bakmamakla yükümlü ise kadında ortunmekle yükümlü sizin özgürlük anlayışınız bu kadar basit mi açık giyinmek mı
Canım, seni çok iyi anlıyorum. Bu durum gerçekten yorucu ve üzücü olabilir. Toplumsal alışkanlıklar ve bakış açıları maalesef çok yavaş değişiyor. Farklı kuşakların ve kültürlerin bir arada yaşama mücadelesi bazen böyle zorluklar yaratıyor. Sen yeter ki kendi seçimlerine ve bedenine saygı duy. Kendine olan inancını ve iç huzurunu kaybetme. Unutma, özgürlük önce senin içinde başlar! ✨💖🧘♀️ Kendine iyi bak.
Cevap
7Cevap
İnan gram önemli değil, hayatımda bir kadın var çıplak gezsen bile senin kararın der geçerim
Kabullenirler hala zaman ister bazı şehirler
Garip. Ha bence; (ben de bakarim ama yakistirdigm icin) ökuzce degil. Yakisana tabi
Bu ülkede bu dediğin asla olmayacak ümidin varsa tüket
Kimse senin bedenini görmek saygı duymak zorunda değil... Erkekler de atlet ile dolaşsın... çıplaklığı özgürlük sanan millet siniz...
Onlar içün giydiğimizi sanıyorlar bide dmlxmxlxmx
Erkekler için giyiniyor sunuz zaten... dışardan millet baksın her biriniz bir biriniz ile yarışıyor sunuz ego tatmini özgüven sizlik... cebinizde,5 kuruş yok
@Efecan1313 havlama onlar kşr senin gibi hiiiç! ler peze*nkler için giyinebilirler kendine saygısı özgüveni olan böyle şeylerle uğraşmaz
Kusura bakma da benim din bilgim seni 10 katlar ben senin gibi ksr bakmam yukarda tanımadan peze... Yazmışsın seni satın alırım fiyatı da önemli değil... oyuzden kelimelerine dikkat et
@Efecan1313 h o ş t tipe bak satın alırmış hangi slk kaldırdı senin bir yerlerini puahahhahah din bilgisi ne alaka aw okuduğunu da anlamıyor e*ik
Bana teklif verenler 50 geçti yakışıklı olduğumun farkındayım merak etme... senin 1 yılda harcadığını 1 ayda sağlıklı beslenmeye harcıyorum boş yapma dengim değilsin
Pantolona bile bakıyorlar.
İlgi kayıyordur komple
Ayıp değil güzele bakmak hoş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?