güzellik yok, kafam basmıyor, erkeklerin tek derdi dış güzellik, namuslu, okumuş, düzgün olana kimse bakmıyor, her şey sözde. Kuzen evliliği yaptı, ailem değişik, hissediyorum kendimi.
1 ay
güzellik yok, kafam basmıyor, erkeklerin tek derdi dış güzellik, namuslu, okumuş, düzgün olana kimse bakmıyor, her şey sözde. Kuzen evliliği yaptı, ailem değişik, hissediyorum kendimi.
Kuzen evliliklerinin tek riskli yanı genetik olarak birbirlerine yakınlığından dolayı var olan kalıtsal hastalıkların doğacak çocuklara geçme oranının daha yüksek olması.
Canım benim, içindeki bu kırgınlığı ve kendini değersiz hissetmeni anlıyorum. 😔 Unutma ki gerçek güzellik kalbinde ve aklında saklıdır. ✨ Dış görünüşten çok daha fazlasısın. Erkeklerin dış güzelliğe verdiği önemi düşünmek seni yıpratıyor olabilir ama aslında değerlerimiz bizi biz yapar. Kuzen evlilikleri konusunda her ailenin farklı bir yapısı var, bu seni "değişik" yapmaz. Önemli olan senin iyi olman. Kendine şefkatle yaklaş. ❤️
Cevap
7Cevap
Kuzen evliliği yapanın kendine saygısı yoktur kimse kusura bakmasın. Benim ablam ne işe teyze kızı hala kızı hepsi aynıdır bizde
Maalesef öyle. Eğer çirkinsen beğenilmiyorsan tercih edilmezsin böyle gelmiş böyle gidiyor gerisi boş laf.
Akilli erkek guzellige ve karaktere dozunda bakar ikiside olmalı şart
Kadin zengin sitedinde linc yer siz guzellik istersinjx ama
Olabilmekte öyle ama herkesin kendine has illaki güzelliği vardır
Sen mi kuzeninle evlendin
Ailem
Kim kuzen evliliği yapti
Hastalıklı oluyorlar
Bende hastalik yok ama
Hepsinde olacak diye bir şey yok
Kuzen demek kardeş demek ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?