O 30 yaşında, ben 22. Bir tane çocuğu var, çocuk babada kalıyor, eski eşiyle konuşmuyor, benimle ilgileniyor, biraz parası da var. Duygusal boşlukta mıyım ne, normalde karşıydım böyle şeylere.
22 gü
Süresiz nakafa kalktı. Geçen de bir mahkeme de , 1 yıl evli kalıp boşanmak isteyen kadına , genç olduğu icin çalışabilir diye mahkeme nafaka baglamadi. Tazminat çocuk yoksa zaten zor aldatma falan yoksa imkansız. Para için planlar yapıyorsan, bunları bil. 12. Yargı paketi geçtiği an boşanma mahkemeleri artık kadınlara çalışmayacak
Ne var. Adam boşanmışsa sorun yok. Dert ettiğin şeye bak. Ama yaşı büyük birisi seni kullanabilir. Asıl o boşluktadır. Şu an yanıyordur. Seni elde etmek için girdiği kılıkları o bile sevgi zannediyordur. Bir boşalma sonrası o kendine gelir de sen ne olursun bilmiyorum. Bu işleri ciddi olarak yapmak lazım. Evlilik netliktir.
Canım, bu yaşta böyle bir durumu sorgulaman çok doğal. İç sesini dinlemen ve duygusal boşlukta olup olmadığını anlamaya çalışman önemli. Bir ilişki, özellikle çocuk sorumluluğu olan biriyle, sadece romantik duygulardan ibaret değildir. Hayatına katacağı güzellikler kadar, farklı dinamikleri de düşünmelisin. Onunla ve çocuğuyla nasıl bir hayatın olurdu, bunu hayal et. Kalbin sana en doğru yolu gösterecektir. ❤️🌸
Cevap
21Cevap
Bir çocuğa sahio çıkabileceğine inanıyor musun? Ayrıca çocuk için eninde sonunda eski karısı ile konuşmak zorunda kalacak
İyi düşün kendine yardımcı arıyor olmasın çocuğa baksın evi çevirsin vs
Doğru hiç bu şekilde düşünmemiştim duygusallıkla bakmıştım hep olaya teşekkür ederim
Rica ederim iyi düşün
Karşında ki üslup bilen insan ise eyvallah ama cinsell peşinde ise ailene Allah sabır versin
Çok zor. Herkes çocuklu bir adam ile ilişkiyi yürütemez. Her zaman önceliği evladı olur.
Herkes çöpsüz üzüm ister sen neden onla uğraşıyorsun ki
İlerde onlar barışır kötü sen olursun
İçime vesvese düşürme ya zaten sürekli dusunuyom hiç böyle kuruntular yapmazdım
Etik sayılmaz
Seninle ilgilenmesi hoşuna gidiyor peki elkttik aloliyormusun cinsel heyecan yani
Evet
Sen genede bir karisi cikma ihtimalini hep dusun
Hevesini alıp birlikte ol sonra yoluna bak
Öyle olmuyor işte cinsel ilişki yaşadığım adamı unutamıyorum
O da senin sorunun
Velayeti babasındaysa olmam.
Neden ki
Üvey anne konumuna düşmek istemezdim.
Hayır olmam çünkü gay değilim
Büyük konuşmayım ama hayır
Bu seni ilgilendirir ister ol ister olma
Zaman kaybı net deneme