22 gü

Babam disari cikmama izin vermiyor?

19 yaşındayım ve mesela geçen gün AVM'ye gitmiştim ve AVM'ye gittiğimi söylemiştim anneme, saat 8'de falan geldim, erken gelmeme rağmen babam neredeyse beni dövecekti. Bazen nerede olduğumu detay vermiyorum çünkü o zaman babam çıkıp yanıma gelebiliyor. O yüzden çok bir şey söylemiyorum ve bazen sıvışıp gitmem gerekiyor. Canım gezmek istiyor, nerede olduğumu söyleyince de orada ne yapıyorsun falan diyorlar. Babam bazen evden gidip 2-3 gün diğer evinde kalıyor tek başına ve hiçbir şey söylemeden gidiyor bu arada. Ben aynı şeyi yapınca nasıl beni eleştirebilirler. Daha önce de eve 11'de falan geldiğim için şiddet uygulamıştı. Sonra ertesi gün de beni eve kitlemişti. Canım gezmek istiyor tek başıma ve böyle deyince ailecek gezelim diyorlar. Ben onları istemiyorum. Bugün annem yine dışarı çıkıp eve 8-9 gibi geldiğim için evde huzursuzluk yaptığımı, benim onun çocuğu olmadığımı falan söyleyip lanet okudu, keşke doğmasaydın şeklinde. Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum, dışarıda özgürce dolaşan başka kızlar da görüyorum. Bu arada babam aşırı dindar biri, ben kapalı değilim ve dindar da değilim ancak yine de kısa şeyler de giyemiyorum. Bazen dışarıda üstümü değiştirip mini şort, crop falan giyiyorum, sonra eve gelmeden değişiyorum. Bir an önce evden gitmek istiyorum. Saçma şeyler yazmadan cevap verir misiniz, yaptığı doğru mu vs. ve bu durumdan kurtulmanın yolu üniversiteye gitmek midir

Babam disari cikmama izin vermiyor?