Sevgilime çiftçiliği bırakıp polis ol diyorum, ileride fikrini değiştirip beni dinler mi sizce?

Bir bir senedir birlikteyiz, birbirimizi çok seviyoruz, o köyde yaşıyor, şehirde de evleri var. Ben üniversite okuyorum, polis olmasını istiyorum çünkü çiftçi olursa ileride evlenirsek beni köye götürüp çalıştırmamak istiyor ama istiyor ben çalışacağım ama bu konu bizi ayrılığa götürebilir. Ben daha birinci sınıfım, önümüzde beş sene var, o zamana çok şey değişir diye düşünüyorum. Bence polis olsa tarlaları satıp para biriktirsek ben de polis olsam iki üç seneye evleniriz, evimiz bile olur ama tarlaya köye bağlı beni dinlemiyor. Babam öldü ben tek oğluyum (üç ablası bir bacısı var) kendisi 19 yaşında daha öyle işte babamın yadigarı babam köydekilerle çok uğraştı bu tarlaları uğraştı oldu köydekilerle uğraşmaktan diyor ama kalp krizi. Bu iş için ölürüm bile dedi senin için de ölürüm diyor bazen ama bilmiyorum keşke vazgeçse de beni dinlese, olgunlaştıkça dinler mi sizce

Sevgilime çiftçiliği bırakıp polis ol diyorum, ileride fikrini değiştirip beni dinler mi sizce?