Aşırı rahatsız ediciler. Bayramda da kimseyle muhatap olma gereği duymadım.
25 gü
Aşırı rahatsız ediciler. Bayramda da kimseyle muhatap olma gereği duymadım.
Cevap
7Cevap
Enerjilerini yüksekten boş sohbetlerine bakınca hayatı sorguluyom
Ne
Ney ne?
Az insan öz insan. İnsanlar kötü diye yalnızlığa gömülmekte kendimise haksızlık olır.
Ama çok kötüler. Yani o kötülükle onların derdi tasası problemi yok mu
Var olmaz mı. Ama onlar mutsuzluklarını bu sekilde göstermemeye calısıyotlar. Baktın gercekten niyeti bozuk uzak dur ama yeni insanlara acık olmak lazım. Yalnızlıkts kötü insanlar kadar kötü ve tehlikeli. Ön yargısız insan tanımak ve karar vermek in zamana bırakmak lazım. Mutlaka kendini acık ediyor herkes. İyi insanların nerde nasıl karsımıza cıkacagı hiç belli olmaz. Öyle insanlar var ki bize bizden daha faydalı olabiliyorlar.
Ya yaşadığım çevre bozuk. Tanıdığım tek tük iki üç kişi var. Onların da kendi hayatı var sonuçta
Ya herkesin niyeti bozuk sanki
Senün bozuk mu?
Beni kimsenin ne yaptığı ilgilendirmiyor. Ama sürekli bir yerden vurmaya çalışıyolar.
Yani ne zaman konuşsam keyfim kaçıyor.
Eğer sen bozuk değilsen senün gibi daha çok insan vardır. Dediğim gibi bu düiünce onlara değil sana kaybettirir. O bahsettiğin insanlar sanki akrabalar. Genelde onlar ezmeye calısıır.
Ailem kabul etmiyor ama. Gene gidip beraber gezmeye tozmaya gidiyolar.
Ailem düzgün insanlar. Etmiyolar kimseyi de. Onları çok ediyolar.
Eziyolar
Akrabaların dimi? Kestirip atılmıyor maalesef ama sen mesafe koy. Ben diğer insanları kastettim. Tanımaktan korkma mutlaka güzel insanlar cıkacaktır.
Diğer insanlar da kötü.
Mesela durup dururken kötülük yapiyorlar
Evet ama iyilerdr var. Mesela ben, burada kümseyi tanımadan yardımcı olmaya calısırım. Nice insan üçten dualar etti. Bazılarının gercekten tavsiyeye yönlendirilmeye ihtiyacı oluyor. Bende burdan bile öyle güzel insanlar tanıdım ki. Bende cok darbe yedim ama asla vazgecmem iyiler hep var, olacak.
Bilmiyorum. Korkuyorum.
Yasını söyler misin?
23
Senin bu durumda arkadaslıklarında pek iç açıcı değildir
Hiç arkadaşım yok ki
Ama olmaz ki yalnız insan sıkılır bunalır eglenmek gülmek dertleşmek gezmek ister
Kendi kendime çıkıyorum dışarı
Ama paylaşman lazım bu sekilde çok içine kapanırsın. Sanırım ailende buna sebep biraz
Evet.
Peki ne okudun sen? Bi hedefin var mı?
Ne gibi mesela?
Akraba = Dedikodu
Bir de akraba sevicisi babasi olunca insanın
Bu çook tanıdık
Vardır herkesin bir derdi
Hepsi dertli
Niye ki? Ne oldu?
Evli misin bekar mı
mecbur değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insanlardan uzaklaşma ihtiyacı hissetmen çok doğal canım. 🌸 Bayramlar herkes için farklı yaşanır. Belki de herkesin kendi iç dünyasında yaşadıkları farklıdır ve dışarıdan görünen her zaman gerçeği yansıtmaz. Kendi iç sesini dinleyip sana iyi geleni yapman, kendine zaman ayırman çok değerli. Böyle anlarda kendine şefkatli olmak harika bir şey. 😊🌿