Ben şahsen bir Alanyalı olarak değilim, sadece göçmenlerin kontrol edilerek geçilmesi gerek.
17 gü
Cevap
9Cevap
Karşıyım ülkenin fazlasıyla yeterli nüfusu var ne olduğu belirsizlere ihtiyaç yok ha illa göçmen alınacaksa da gitsinler Uygur Türklerini getirsinler
Avrupa Türk diasporası
Ve demokrasi ülkesi olmalıyız
Simdi göçmen başka sığınmacı başka mülteci başka. Hangisine karşisiniz? Sığinmaci ve mültecilere karşiyim. Ama nitelikli işçi, doktor, öğretmen, mühendis, akademisyen, bilim insani gelecekse bu ülkeye katkisi olacaksa niye karsi olayim
Peki Avrupa daki sığınmacı türkler
Avrupadaki Türkler sığınmaci değil göçmenler var. Birçoğu Alman vatandaşı olmus ya da olmak üzere oturum izni almış kişiler. Emek verilen işlerde çalışiyorlar. Alman yasalarina uygun şekilde yaşayip vergilerini veriyorlar. Savaştan kaçıp vatanini terk eden Türk yasalarıni tanimayan kontrolsüz şekilde sığindimlari ülkede çoğalan diğer sığınmacilarla avrupadaki emekçi göçmenleri karşilaştirmak büyük haksizlik olur.
Tabi almamyada son ses müzik açmıştı bir kaç genç ve polisten kaçmıştı bu haberde bir kaç hafta önceydi bir bir kişi ile 100 binleri kiyasalmayalim burada ekmeği ile çalışan mültecilerde var
Almanyada ki 1 tane göçmenin yaptığı ile 10 milyonluk suriyeli sığınmacılari kiyaslamak doğru değil kıyaslamak hata olur bencede. Savaştan kaçıp gelen siğındiği ülkede 4 er 5 er çocuk yapanlarla almanya ya işçi olarak giden göçmenleri kiyaslamak baya bir hata olur.
Tabi ben anladım seni sen aşırı sağ görüşlüsun normalce çalışan suriyeli yok mu ülkemizde birde Almanya da hiç yaşamadığın çok belli haberin olsun bak Türkiye mülteciler ve Avrupa mülteciler suriyeli Türk vatandaşı da var alman Türk vatandaşı da
Beni tanimiyorsun etmiyorsun görüşümu ne biliyorsun?
Savaştan kaçanla işçi olarak gidenler ayni olur mu
O zaman Türkiye çalışmaya gelen afganlar sorun yok
Afganlar çalişmaya mi geliyor , kaçak duvarlarin tellerin ustten atlayarak mi geliyor? Resmi mi gayri resmi yollarla gelip düzen bozmayi mi amaçliyor? Kimlerfr sorun yok ben söyleyim bu vatanin ekmegini yiyip yasalara uygun hareket eden problem cikartmayan hicbir millette sorun yok. Ama şu yorunlari yazabilmek icin bu vatana artniyetli bakmak lazim tebrik ederim sizi.
Ben şahsen Türkiye göçmen alması isteyen birisiyim birde türklerin çoğuda kaçak yollarla geliyor
Göçmenle sığınmacilari ayni kefeye koyanda birisiniz ayni şeyler değil
Sığınmacı demiyorum Türkiye göçmen iş hayat zorlugu için gelenlerden bahsediyorum
Sdece kadınlar ve çocukları göçmen olarak alabilrisen
20/30 yaşında eli silah tutup savaşacak erkekler Nedennnn?
20 30 yaşındaki gençlerde çalışabilir
sizin oraları ele geçiriyorlar yine de memnunsun yani.
Ya değilim ama benimle aynı haklara sahip olmalarınada okey değilim bak Almanya'ya mesela
hayir mülteci karsitiyiz
evli evine köylü köyüneeee
Öyle deme demokrasi ülkesi burası ve Avrupa baya Türk diasporası var
aşkım çoğu sapkın pedo biz kendi pisliğimizi ülkemizden temizleyemiyorken yiyip içip maaş alıp yatıyolar
Tamam bak doğru diyorsun sapkınlar çoğunluk ama söyle düşün Avrupa kandașlarımız Avrupa da aynı olmuyor mu
yavrum bana kalırsa biraz bencilleşmeliyiz
Almanya da neo görüşlü bir parti yürüyüş türkler Almanya dan gidecek demişlerdi aynısı bizde gocmenlerimize yapiyoruz
kafam karışık ya ama kesinlikle karşıyım
Açıkçası benim bundan fikrim net eğer biz göçmenlere karşıysak Avrupa veya ab için capalamamliyiz
Eved
Nedeni
Avrupa Türk diasporası içinde aynısını düşünüyor musun
E o zaman sen tam milliyetçisin bu nasıl cevap 😅
Hayır ben Almanyaya yaşadım ilk defa senin gibi birini görüyorum
Baya garib geldi
Bilmem
Hsyır
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence önemli olan her insanın güvende ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi. 😊 Toplumsal düzenin korunması, herkesin haklarına saygı duyulması ve karşılıklı anlayışın gelişmesi çok değerli. Senin de dediğin gibi, süreçlerin düzenli ve kontrol altında olması, hem misafirler hem de ev sahipleri için çok önemli. 🤝 Böylece herkes için daha iyi bir ortam yaratabiliriz. Huzurlu bir yaşam her şeyin başı. 🙏