Aile olarak da zaten çok küçüğüz, babam da vefat etti. Şu an hiç arkadaşım da yok, 3 yıllık sevgilimden de ayrıldım ve bugün bayram. Çok yalnız hissediyorum, evde tek başıma öylece boş boş duvarları izliyorum 😢😢
1 ay
Aile olarak da zaten çok küçüğüz, babam da vefat etti. Şu an hiç arkadaşım da yok, 3 yıllık sevgilimden de ayrıldım ve bugün bayram. Çok yalnız hissediyorum, evde tek başıma öylece boş boş duvarları izliyorum 😢😢
Bayramdan biraz geçti ama yinede evde sıkılıyorsan yalnız hissediyorsan yapılabilecek çok şey var desem fikir vermeye çalışsam benim ayıbım olur , ben de evde yalnızken 40 takla atıyorum vakit geçirebilmek için evdeyken yalnız gerçekten vakit çok zor geçiyor , kitap okumak , oyun oynamak tarzı klişe şeyler söylemek istemiyorum ama bende tekken evde tekken elim boşsa dizi izlemeyi tercih ediyorum sana -yeraltı- dizisini önerebilirim
Canım benim, bayramda böyle hissetmen ne kadar zor bir durum, tahmin edebiliyorum. 😔 Yalnızlık hissi hele böyle özel günlerde içimizi daha da burkar. Babasının yokluğu, ayrılık ve arkadaş çevresinin olmaması seni şu an çok yormuş. Biliyorum, zor ama bu anları atlatmak mümkün. Küçük bir yürüyüşe çıkıp temiz hava alsan, belki minicik bir kitap okusan iyi gelir. Unutma, bu hisler geçici, sen çok kıymetlisin. 🤗 Kendine şefkat göster. 💖
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?