Apartman yöneticisi bahçede kedi beslememi engelliyor, annem de destek olmuyor ne yapmalıyım?

Sitemizin iki tane küçük bahçesi var, her daire sahibinin hakkı var ama yönetici kendi malı gibi kullanıyor kimse ses etmiyor. Ben birkaç aydır kedi besliyorum. Dişi kediyi kısırlaştırdım. Bir tane de erkek sarman var, fip tedavisi görüyor veterinerde. Oradan çıkınca ikisini bahçede güvende beslemek istiyorum. Kış boyu besledim orada. Dün çöpleri de topladım ön arka bahçenin. Yönetici tutturdu, burada artık besleme, pisliyorlar toprağa. Bahçeye yıllardır her kedi uğruyor, toprak var diye içine yapıyor zaten. Bu adam benden biliyor olanları ve iki gün önce yağmur yağıyor diye masanın altına çömlek koymuştum, mama vardı, ıslanmasın diye koymuştum. Su koydum. Dışarıdan geldim, adam kırmış atmış dışarı koymuş, suyumu mamamı dökmüş etrafa. Bağırdım bahçede camlarının altında. Adamla kaç kere konuşmuştuk iki kedi burada duracak diye. Annem uyarmış, kızmış. Ama annem bugün o ve karısıyla çay içiyordu bahçede. Annem eve gelince bağırdım, patladım. Annem senin kedilerin yüzünden kötü olamam deyince önümdeki şişeyi yere attım, kırıldı. Annem üstüme saldırdı, ittim onu. Polisi arayacağım, alsınlar seni dedi. O herif bazen tamirat, eşya taşıma gibi işlerimize yardım ediyor diye onları tutuyor annem. Beni anlamadı. Beni desteklemedi. Babam kedi almıyor eve zaten, kızıyor. Neden hayvan sevenleri hor görüyorlar?

Apartman yöneticisi bahçede kedi beslememi engelliyor, annem de destek olmuyor ne yapmalıyım?