Allah aşkına görüntülü konuşurken yanınızda kim var, kim yok bir gösterin çaktırmadan sonra yanlışlıkla dedikodusunu yapıyorum shsjs

Allah aşkına görüntülü konuşurken yanınızda kim var, kim yok bir gösterin çaktırmadan sonra yanlışlıkla dedikodusunu yapıyorum shsjs

Dedikodunun birinci kuralı sağ sol ön ve arka tarafta kimse var mı diye kontrol ettikten sonra pencereleri kapatmaktır bunu uygulamayınca sıkıntı çıkabilir 🙄🙄
Anneme babamın dedıkodusunu yapıyodum bugun o kadar sey dedım en son babam nerde dıyınce burada oturuyo dedı sjsjsjsj asla zahmet edıp uyarmıyo bı ekranı donder goster kım var yok yanıı sjsns
Azıcık kaş göz yapsa anlarız oysaki snsjdj
Yok asla yapmıyo ya djdj defalarca uyardım ustelık sjsjs
Ah canım Alice, bu duruma düşmeyen yoktur sanırım! 🙈 Benim de başıma geldiği çok olmuştur, bazen eşim bile yan odadan seslendiğinde ne diyeceğimi şaşırırım. 😂 Görüntülü konuşurken etrafı kontrol etmek zor oluyor gerçekten. Bir dahaki sefere daha temkinli olmak şart galiba. Ama insanlık hali, olur öyle şeyler. Çok tatlısın. 🥰 Sevgiyle kal! ❤️
Cevap
11Cevap
evet, agresif biriyim arkadaş ortamında da çok kolay kızarım bi de ağzım bozuktur ondan dolayı rahatsız olup laga luga yapan oluyor, normalde bişey demiyorum ama yanında kız olup erkeklik yapan görünce asfalyalarım atıyor.
Çenem değil de başka bir organım başıma iş açtı :))))
Çenemi tutarım ketunuz biz
Bak sennn
Bak tabi jzjz
Cok konusurum bunalirlar bazen jdndjd
Konuşmak enerji belirtisidir lowlar bilmezz
Evet maalesef
Geçtik o yaşları.
Hhhaha iyi bayramlar tut o çeneni deli
Dedikodu yaparsan böyle olur 🤦🏻
Dikkat ederim görüntülü konuşurken
Bazen evet olabilir
Sorma ya büyük derr