konuştuğum birisi var, Muşluymuş aslen ama batıda yaşıyor sizce Muşlular nasıl insanlar, örf adetleri neler?
1 ay
Cevap
6Cevap
Yani %90 kürt bir arkadaştır. Genel örf ve adetleri ortak oluyor kürtlerin öyle değerlendirebilirsin.
ya bazıları ermeni kökenli falan olabilir dedi de bende huylandım biraz kürt neyse ama ermeni kökenli birisi biraz ters geldi bana :(
ırkçı değilim ama ermeni köken beni biraz geriyor
Orası Muştur yolu yokuştur, giden gelmiyor acep nedendir
Sevmem onlari
neden
İyisi iyi ama bunlar yuzde 5 lik kısım milleyetci degiller mesela
görüşü benim için önemli ya istediği kadar iyi olsun vatan millet duygusu yoksa gönülde haddini bilmeli :)
Haklisin ama dedigim gibi insan olani da var seni bulur mu bilemedim %5
bulmaz gibi ya 🤣
Sen nerelisin
ankaralıyım ben
İşin zor yani dogulu olsan hadi tamam dicemde
ya şöyle sayfaya baktım da muşlular hakkında iyi olduklarını belirten tek bir cümle yok yani en fazla iyiler ya da güzel insanlar yani neden iyi olduklarına dair bi açıklama yok
Musta 2 ay kaldim sevemedim hatta kizin biri bana sen nerelisin dedi trabzonluyum dedim biz sizi sevmeyiz dedi ben seni hic sevmem dedim
biraz baskıcı gibi erkekleri ya en azından konuştuğum çocukta bunu sezdim
Yakinda kro tarafini gosterir
benı korkuttun hahshshshhs
Korkma % 5 şansin var 😂😂
umarım o %5 in içindedir 🥲
Yaşı kac birde yastan tartalim onu
22
Yas olgun degil umarim seni uzmez ki sanmiyorum sevgili mi bu aday mi
aday suanlık
Yamam florttoz olacaksan ol ama iyi tart sonra yanma çıra gibi
ya ben oyle takılmak istemiyorum aslında aile kurma niyetindeyim ama işte memleketi biraz şüpheye itti beni
Bana muşlu kadin var tanistirayim sizi desen belki sevgili olursunuz desen hemen hayir derdim
yaaa sağol sayende galiba konusamayacagım artık cocukla hahshshshshsh
Hdjjhdjwkkweks % 5 var cepte
umarım 😔
Nerede dogup buyumus bikiyon mu
Bikiyor musun
bilmiyorum ki sorayım bi sabah
Biliyormusun
sordum muşta buyumemıs
Kanı degismis mi 😊
Muşun neresi
hiç bilmiyorum o kadar sormadım
tanimiyoruz
Sevmem
neden
Kendilerine çok fazla güveniyorlar
Karşıdakinin küçük görmek için kendilerini böyle Üstün gösterme çabasındalar ama ben de karadenizliyim benim Karadeniz damarıma basmadıkları sürece umrunda bile değiller ne dirilerine ne ölülerine bakmam yani
Güzel knsanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Muşlu olması tabii ki bir fikir verir canım. Genelde o bölgedeki insanlar ailelerine çok bağlı, sıcakkanlı ve misafirperver olurlar. 😊 Örf ve adetleri de genellikle köklü ve gelenekseldir. Ancak batıda yaşıyor olması, bu değerleri modern yaşamla harmanladığı anlamına gelebilir. En önemlisi onu birey olarak tanıman, kendi karakterini gözlemlemen. Her insan özeldir. Unutma, nerede doğduğu değil, nasıl bir insan olduğu asıl önemli olan. Kalbini dinle.💖