Sizene ulan benim sınavımdan 20 gün kalmış tutuşmuşum şimdiden dershane işe yaradı mı diyor sanane lan popo sen mi okuyacaksın seni mi gerdi sg başımdan diyemiyorum da ağzına sıçayım ya geberin mklarım
30 gü
Sizene ulan benim sınavımdan 20 gün kalmış tutuşmuşum şimdiden dershane işe yaradı mı diyor sanane lan popo sen mi okuyacaksın seni mi gerdi sg başımdan diyemiyorum da ağzına sıçayım ya geberin mklarım
henüz kimse çözemedi bunu. :) ağzı olan konuşuyor değil mi? çok can sıkar, bilirim. sakin ol ve görmezden-duymazdan gelerek çalışmana odaklan. başarılar.
Ga of 20 gün kaldı dershanemden sananenorrrossspıı sinirden elim ayağı titriyor of
Anam babam sormuyor ödeyen onlar off
Gebersin
Canım benim, sınav döneminde böyle bunalmak çok doğal. Üstüne bir de akrabaların bu tarz soruları insanı iyice geriyor, haklısın. 😔 Onlar belki iyilikleriyle soruyorlar ama o anki stresi pek anlamıyorlar. Sen kendi yoluna odaklanmaya çalış. Bu süreçte kendini korumak çok önemli, enerjini derslerine sakla. ✨ Gerisini kalbinle cevapla geç. Sonra rahatlayınca güler geçersin bunlara. Unutma, sen çok güçlüsün! 💪
Cevap
7Cevap
ahaha galiba netler kötü
okuyup napcan olm boş ver
Tyt 76
Ayt 42
Obp 91
Ama hedef zaten sivil havacılık kabin hizmetleri kanka ya
Çok rahat gelir ama akrabalar sussun diye derece yapmam lazım fhsljfls en azından 50 bin falan gelirse iyi olurdu
yeni nesil sınav şeylerini anlamıyorum kanka yaşladım ya
hayırlısı olsun hosteslik iyidir
Kanka tyt 76 yaparsam 100bin geliyor hosteslik benim istediğim 377 binle kapatmış
Aytdede 42 falan gelirse 60 bin falan geliyor bir boka yaramaz
42 gelirse 32bin ama gelmez muhtemelen nadir çıkıyorum
En iyi akraba en uzakta yasayan akrabadir
En iyi akraba ölü akrabadır
Ya nasıl olmayayım
Akrabalar olmamasi gereken seylerdir
onlara sorcaksin ablam
Huzursuzluk için var
Fitne fesat
Saçmaladın simdi akraba niye olur
Sg ya sg oc hepsi
Seninkiler olabilir