Örneğin cumhurbaşkanlığı,
Örneğin işe adam kayırarak alım yapma,
Örneğin yetim fakir hakkı yiyerek sanki hiçbir şey yapmamış gibi davranmak,
Örneğin ortadaki pastadan hak yiyerek pay alma vs vs vs. Temiz yürekli 3 kişi aranıyor :D

Örneğin cumhurbaşkanlığı,
Örneğin işe adam kayırarak alım yapma,
Örneğin yetim fakir hakkı yiyerek sanki hiçbir şey yapmamış gibi davranmak,
Örneğin ortadaki pastadan hak yiyerek pay alma vs vs vs. Temiz yürekli 3 kişi aranıyor :D

Hakkımı asla helal etmeyeceğim kişilerden biri yeğenimin kazasında ki şoför. Yolda bile ablam ona bağırdığı için jandarmaya götürmekle tehdit etti sonra ailemizi öğrenince araya adam sokmalar bilmem neler... İki kadının yanına korkusundan gelememiş hastaneye bir özür dilemeye... Hiç bir detayını unutmadım unutmam da gözümün önünde can çekişse yine de hakkımı helal etmem. Ben bir çocuğa vursaydım ölüceğimi bilsem yine vicdanım rahat etmezdi o çocuğun yanından ayrılamazdım.
Var bir kaç kişi daha yerlerinde olsam öyle yapmazdım kesinlikle evet.
Adam kayırma konusuna gelirsek öyle bir konumda olmak ister miyim bilmiyorum. Sistemi tek başıma değiştiremem ve sistemde de bu şekilde var olamam.
hayır ben eşim şans berip iş kurarken maddi durumu çökertip arabaları satıp fahis.. lerle yiyip ailemi fakirliğe sürüklemezdim cocugumu madd bagımlısı etmezdim. bi erkek adam değilse kimse edemez boşa kürek çekmeyin düzgün birini seçin alın sonumuz ortada borç içind eyüzüyoruz oysa ben böyle hayat yaşamadım kolejlere giderdim o da annem sayesinde ama babam olcak pc gitti batırdı umurumda değilim şimdi eli kolu düştü sesi çıkmıo abim hergün onu dövüyor oh olsun beyer olsun
Eşin mi baban mı çok anlayamadım her kimse pislik yapmısta hem seten hem babadan çektiysen sana da yazık.
babam mahvetti herseyi yani eş olsam yapmazdım böyle onu demek istedim. bana kalan arsayı satım iş kurdum iyiym anneme bakıyorum sadece
Geçmiş olsun Allah kolaylıklar versinn
Açıkçası ben hakkımı helal edip Allah'a havale ediyorum. Zira mahşerde hakkımı arayacam sıra gelecek hakkımın sorgusu olacak hakkımı Alaçam ohooo ölme eşeğim ölme. Hakkımı helal ediyorum ben onlar yüzünden cennete geç giremem abi 😂
Bu çok derin bir soru, psychoparadıse! 🤔 Güç ve sorumluluk bir araya geldiğinde insanın karşısına çıkan sınamalar gerçekten büyük. Ben her zaman inandım ki, koşullar ne olursa olsun, içimizdeki vicdan ve adalet duygusu en büyük pusulamızdır. 🙏 Kendi adıma, böyle bir durumda olsam bile her zaman doğru olanı yapmaya gayret eder, başkalarının hakkına asla göz dikmezdim. ✨ İç huzurumuz en değerli şey, değil mi? 💖
Cevap
1Cevap
Öyle hakkımı helal etmıyorum dediğim çok az şey var ( zaten fazla empatiğim) yani hakkımı bir helal ediyorum bir etmıyorum
Gerçekten yapmazdım
Saf temiz ecro
We are clean falans hsshjsd
Abfhjashjfa (çiççek)
Hayır yapmazdım
1 kişi bulduk kaldı 2 :D
nalaka olm 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?