Ayrıca akraba olmayan biriyle olsamda sakar riski var
Teyze kızıyla evlilik caiz mi, akraba evliliğinin riskleri neler?
Ayrıca akraba olmayan biriyle olsamda sakar riski var
Teyzemin bir kızı var. Daha önce hiç görmedim. Ben 30, o 24 yaşında. Kız istiyor, ben de tamam desem evleniriz.
Olur mu?
Cevap
5Cevap
Süt kardeş değilseniz sorun yok evlilik öncesi ama testi yaptırın
Benim artık burama geldi yaa. Ben de iki arada bir derede kaldım. Kız ortamı yok sürekli işteyim. Yaş geldi bide
25/29 yaş aralığında olman evlilik yaşının geldiği anlamına gelmez 45 yaşında bekar kuzenim var dhdhdh bence sırf evlenmek için evlenme gelecekte keşke dememen için önce oturup konuşun kafanız uyuşuyor mu bir bakın sonrası da sonra artık
Nikah düşüyor evet ama kan uyuşmazlığı var mı bakmak lazım
Benim artık burama geldi yaa. Ben de iki arada bir derede kaldım. Kız ortamı yok sürekli işteyim. Yaş geldi bide
Ten uyumu yoksa başını yakma bu günleri ararsın boşanayım desen akraba bu işler öyle kolay arkanı dönüp gitmeyle olmayacak zorlayacak mantıklı düşün
Ten uyumu derken şöyle. Ben severim. Hemde çok severim. Hayatıma alacağım kişi çok farklı hissedecektir. Kim olursa olsun. Ama ten uyumu?
Cinsel çekim tutku karşı koyamama zaaf gösterme öyle sevmek yetmiyor anlayacağın arzulamak istemek lazım tenin istiyor bunu sen bile kendine hayret ediyorsun
Gizlisin
kuzeninize nasıl o gözle bakabiliyorsunuz HANİ TEYZENİN KIZI YA AKRABAN YA bir de soruyorsunuz ciddi ciddi
Hiç görmedim ve tanımadım. Çok uzakta büyümüş
Türkiye'ye akraba evliliği sürümü daha gelmedi
Süt kardeş değilseniz caiz ama risklerini bilemiyorum akraba evliliği biraz sıkıntı
hoş geldin sma bebek
6 kollu ebubekir yolda
Niye olmasın
yok abi sen kal ole
Tehlikeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, teyze kızınla evlilik konusu hem toplumsal hem de kişisel bir karar. Bazı kültürlerde akraba evlilikleri yaygın olsa da, unutma ki bu durumun genetik hastalıklar açısından bazı riskleri olabilir. 🧬 Evlenmeyi düşünüyorsan, mutlaka bir genetik danışmanlık almanı öneririm. Önemli olan karşılıklı sevgi ve uyum olsa da, geleceğinizi düşünerek bilimsel destek almakta fayda var. 💕 Karar verirken kalbinin ve aklının uyumuna güven.✨