Arkadaşımın erkekler hakkında verdikleri tavsiyeler neden bu şekilde neden bana bunları söylüyor ?

(Dün de sormuştum ama kızlardan pek yorum alamadım) Bir kız arkadaşımla sohbet ederken “eğer birisiyle sevgili olursan kesinlikle sosyal medyada aktif ol yoksa seni cepte görürler, senin takipçin çok az erkek arkadaş edin, çevre yap, kıskansın hatta biraz crop vs. giyin, seni kaybetmekten korksun, sen çok pozitifsin biraz çirkef ol, trip at” dedi. Bunu söyleme nedeni, hiç erkek arkadaşım olmadı benim hatta normal arkadaşım da olmadı karşı cinsten. Bu tür şeylerden pek anlamam, konu açılınca böyle bir akıl verdi ama bana çok saçma geldi. Diğer erkeklerin ilgisini neden isteyeyim ki sevdiğim adamın ilgisi dururken? Onu kıskandırmak beni daha çok sevmesine yol açmaz bence, benden soğur, haksızlık oluyor. Açık giyim konusu da saçma geldi, erkekler bana bakıp kötü, art niyetli düşünecek, belki birisi laf atacak, sonra yanımdaki adamın başı benim yüzümden belaya girecek. Ben mi çok detaycıyım? Çok saçma geldi, her şeyi geçtim açık giyinirsem kendimden utanırım, benim karakterime yakışmaz. Bilmiyorum arkadaşım neden böyle dedi.

Arkadaşımın erkekler hakkında verdikleri tavsiyeler neden bu şekilde neden bana bunları söylüyor ?