23 gü

Gerçek yüzünüzü görenler sizden kaçar mı?

Gerçek iç yüzünüzü, bir tek sizin bildiğiniz yüzünüzü görenler sizden kaçar mıydı?

Ben aslında gerçek yüzüm neyse onu göstermeye çalışıyorum çoğu zaman, bazen alttan alıyorum daha kibar olmaya çalışıyorum bunu neden yapıyorum bilmiyorum, belki de kötü biri olmadığımı düşünsünler diye ama gerçekte kötü biri olmadığımı düşünüyorum.

Gerçek yüzümü görenler belki benden kaçar belki de beni anlar, çünkü insan sevmiyorum, her insanla samimi olamam, her insana ısınamam, yapmacık hareketleri sevmem yalanı sevmem cicimli bicimli konuşmam, güler yüzlü olmaya çalışıyorum onun bunun arkasıyca konuşmam başkasının hayatı beni zerre ilgilendirmez kimsenin hayatını merak etmem, birileri hayatını anlatınca da sıkılırım. İnsanlarla konuşunca dertlerimden problemlerimden söz etmeyi sevmem sırf bu yüzden benim problemim olmadığımı düşünürler. Ne kimsenin hayatını merak ederim ne kendi hayatımdan söz ederim, kimsenin ne giydiği ne yaptığı ne aldığı beni meraklandırmaz. Aptalca şakalar yapmam bana da şaka yapılması hoşuma gitmez.

Güncellemeler
23 gü
Benim gibi olan var mı? peki siz nasıl sosyal ilişkilerinizi yürütüyorsunuz?
Gerçek yüzünüzü görenler sizden kaçar mı?