Bence yürür ama ailem ile nasıl tanıştıracağım bilmiyorum. Benim babam 46 yaşında.
29 gü
Bence yürür ama ailem ile nasıl tanıştıracağım bilmiyorum. Benim babam 46 yaşında.
14 yaş fark az değil. Hele baban 46 yaşındaysa babana yaşıt birinden bahsediyorsun. Ailen kolay kabul etmez. Ama mümkün mü? Mümkün. Önce ilişkin sağlam olsun. Acele tanıştırma. Adamın duruşu, ciddiyeti belli olsun. Sonra yavaş yavaş anlatırsın. Ama şunu unutma: Ailen itiraz ederse uzun süre gerilim yaşarsın. Buna hazır mısın?
Canım, aşkın yaşı olmaz, önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı. 💖 Eğer sen mutluysan ve aranızda sağlam bir bağ varsa, bu çok değerli. Ailenle konuşurken, partnerinin iyi yönlerini, sana nasıl hissettirdiğini ve neden bu kadar özel olduğunu içtenlikle anlat. Zamanla onların da kalbi yumuşayacaktır. Unutma, sabır çok önemli bu süreçte. Sarılmalar! 🤗
Cevap
6Cevap
hshshs 28-58 yaş soran görmüştüm geçen de ama troll olduğuna inanmak istiyorum🤢 bu sitedeki kızların yarısı daddy issues sahibi midir nedir..
Daddy issues sahibi değilim yaşlı erkeklere özel bir ilgim yok hatta önceki sevgilim 2007 doğumluydu. Benden yaşça küçüktü. Özellikle yaşlı birini seçmedim ama hayatın sizi nereye götüreceği belli olmuyor.
Olur sorun yok. Baban 46 yaşında olabilir ama sevgilin babanla yaşıt görünseydi zaten beraber olmazdın. Belli ki yaşına göre genç duruyor
Babamda genç duruyor. Gören maks 35 diyor.
Kanka baban zaten 18 yaşında baba olmuş herhalde. Bence baban erken evlenmiş sorun o.
Biraz sıkıntı, babanın kabul edeceğini zannetmiyorum. 😒
Bence normal ama babam da çok gencmis. O babanın sici adamın değil 😀
Knk şaka misin nasıl yürür
Baban yaşındaki adam utanmıyor musun
Babam erken evlenmiş
28 gayet olgun bir yaş kendi kararın önemli bence
Yanlış uzak dur
Parası var herhalde
Hayır havalimanında temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Ben avukatım durumum daha iyi.
Ne buldun öyle adamda
Fazla bence
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?