Sizin abiniz ya da erkek kardeşinizle aranız nasıl, aranızdaki abilik kız kardeş ilişkisi sizde nasıl işliyor?

Abi - kız kardeş

Sizin abiniz ya da erkek kardeşinizle aranız nasıl, aranızdaki abilik kız kardeş ilişkisi sizde nasıl işliyor?

Abilerin çocuk olduğu vakitlerde bile kız kardeşinin ihtiyaçlarını fark edip destek olma bakımından ilerleyerek abilik içgüdüsünün erken yaşlarda başladığının bir göstergesidir

Genellikle abilerin kız kardeşine karşı sahiplenici ve koruma içgüdüsü tarzında duyguların çocuk yaşta başlayıp devam ettiği öngörülmektedir ama abilerin ergenliğe geçiş zamanındaki kız kardeşine karşı her ne kadar mesafeli biri olarak gözükse de aralarındaki samimiyet, sevgi ve o saf sadakat hala devam etmektedir

Abiler genellikle başka bir işle uğraşsalar bile kız kardeşinin rahat olduğundan emin olması, kız kardeşine karşı yakın durması, kız kardeşinin etrafındayken abilik refleksi bakımından koruyuculuğunu ön plana çıkarması ve kız kardeşine karşı koşulsuz güven vermesi tarzında duygular aktif hâline gelmektedir

Güncellemeler
1 ay
Bugün ilk defa bu tarz soru sorarak gönderimi paylaşayım dedim Yani bir nevi değişiklik yapmış oldum Çünkü neden olmasın ki Aslında benim küçük kız kardeşim var Bu sebeple abi ve erkek kardeş bakımından hiç bir şey bilmesem bile içimden geçenleri belirttim Yani yanlış anlaşılma olmasın