Rahatsız olmakta haksız mıyım? Odamı temizliyorum onlar için, ben üniversite öğrencisiyim. Nerede ders çalışacağım? Çalışma masam yatak odamda, kadın odamdan çıkmıyor.
1 ay
Haksız değilsin, aksine oldukça makul bir tepki bu. Ev sahibi olmak demek, senin yaşam alanını ve çalışma düzenini hiçe saymak anlamına gelmez. Rahatsızlığını, tercihen evdeki yetişkinlere, yumuşak ama net bir dille söylemen iyi olur. Ders çalışacak ve kendine ait bir alana ihtiyacın var, bu herkesin anlayabileceği bir şey.
Canım, bu hissettiğin rahatsızlıkta kesinlikle haksız değilsin! 😔 Üniversite öğrencisi olarak kendi düzenin ve çalışma alanın çok kıymetli. Misafirperverlik güzel ama senin ihtiyaçların da önemli. Ailenle bu konuyu nazikçe konuşup, ders çalışabileceğin alternatif bir alan veya misafirler için başka bir düzenleme yapılıp yapılamayacağını dile getirebilirsin. Empatiyle yaklaşıldığında her şeye çözüm bulunur unutma. ✨💕
Cevap
7Cevap
uyumasınlar
Eyvah eyvah bide evli çiftse fanfinifinfon yaptıklarını düşünsene ya da bekar olupta master yapanı 😏😏
Başkasının evinde bunu yapmazlar herhalde ayıp. Gitsinler Kendi evlerinde sevişsinler.
Bu büyük bir fantazidir kim bu fırsatı kaçırır ki🙄 öyle bir yaparlar ki hemde çatır çatır 🙄
Odan her halükarda cünüübet olacak artık kırklasanda yüzlesende nafile🙄🙄
Ayıp ayıp.
Ben annamam onlara diyeceğ bunu 🙄
Diyemem çok alınganlar bende öyle yüz yok olsa odama girmeyin derdim
O zaman odayı yıkıp yeniden inşa ettirecen ya da başka odaya taşınacan, o oda artık cünüübet, işlerin ters gidecek hep, çükküşecekler bundan hiç şüphen olmasın 🙄🙄
Sirkeyle yikasam şu an tüm odamı duvarlara kadar sildim
Olmaz cenabet oldu oda artık
Lan. evli insanlar nasıl evlerinde namaz kılıyor ozman her yer cenabet mi.
Yok oraaı kendi evleri sonuçta, senin odan da senin yatağında sekkişilmesiyle kendi yatağında sekkkişmek aynı şey mi
Haklısın senin özel yerin kimsenin kalmaya hakkı yok
Terbiyesizlik saygısızlık utanmazlık
Çıkart bir zahmet
Cikaramam . hasta kadın
Sen başka yerde çalışacaksın o zaman
Benim annem çok İngilizces
bilmiyor kadın yabancı. Zorla beni onun yanına oturtup. Onunla muhabbet et diyorlar
Kim gelecek
Gel biz de çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?