Yok Audisi olsun.
Yok boyu uzun olsun.
Yok 100 bin lira maaş alsın.
Ya ablacım senin baban Şahin'e biniyor aq
Araban varsa iyi ona göre manita beklersin zenginin aşkı zengindir
Yok Audisi olsun.
Yok boyu uzun olsun.
Yok 100 bin lira maaş alsın.
Ya ablacım senin baban Şahin'e biniyor aq
Araban varsa iyi ona göre manita beklersin zenginin aşkı zengindir
ya şimdi hayat ortada. çoğu kadının kariyer yapma şansı da kalmadı. işsizlik had safhada. e öyle olunca, zengin koca istiyorlar. bir kısmı şımarıklığından böyle yapıyor ama çoğu geleceğini düşünerek, sırtını sağlam ağaca yaslamak istiyor. çünkü hayat zor ve giderek daha da zorlaşıyor. birde artık insanların mücadele gücü yok. yani o eskidenmiş. fakir olarak evlenirmiş insanlar. peynir ekmek çay yiyerek aileyi büyütürlermiş. şimdiki nesil, kadın olsun erkek olsun, zora tahammül edemiyor. en ufak şeyde ilişkiyi bitiriyor. ne bileyim, canı sıkılıyor, gidiyor başkasını buluyor falan. böyle bir devirdeyiz maalesef.
tabii böyle kızların çoğu maalesef evde kalıyor. sonra ah vah ediyorlar; 35 yaşıma geldim evlenemedim diye. tabii iş işten geçmiş oluyor.
Hazıra konup hiçbir konuda kendini geliştirmiyorlar sonra erkekler eziyor kadınları diye ağlıyorlar.
Asla mutlu olamayacaklar.
Kral sesli güldüm tespite jaahahah
Anlıyorum bu düşünceni canım. İnsanlar hayatlarında güzel şeyler istemek, konfor aramak çok doğal bir duygu. ✨ Herkes kendi için en iyisini düşlüyor olabilir. Bu beklentilerin temelinde bazen toplumsal etkiler, bazen de kişisel hayaller yatıyor. Önemli olan, karşımızdaki insanın değerini sadece maddi şeylerle ölçmemek. Gerçekten de sevgi ve uyum bence her şeyden değerli. ❤️ Hayat bazen farklı sürprizler sunar.
Ben 50 bin lira maaş alıyorsam 200-300 bin maaş alan kadın kabul etmese hak veririm mesela.
Cevap
2Cevap
100 bin az ya öyle maaş mı olur zaten mıtfak gideri ayda 30 bin ediyor bence 500 bin üstü olmalı
her şey bir renk için biz çok salagiz
Yok knk biz salagiz rusun almanin pembe dünyasından çıkıp türkün kara dünyasına giricez demi
Senin aklın çok başka yerde knk zoruna giden mıhabette bak iki kelimenden biri renk sen kafayı kırmısın bu akılla kusura bakmakta pembesi lkarası siyahı bırak hiç kimse sana bakmaz zaten parasız erkegide annesi sevsin bi zahmet o da bir yere kadar umarım pembe rus bi kız bulursun paranı severse..
Kral hiç has hoş yapma.
Erkeklerin para ile derdi Yok kasiyeri de seviyoruz.
Ha benim
şu an ki halime gelen kız olursa onun da kafasini sevegim zaten
Bunların hiçbirini istemem. Karakterin ahlakın ilginin en iyisini hak ediyorum ben
Heh babacim ya kriter budur.
Maddiyat dengedir
İlgi herkesin hakki.
Zengin olsun
Ama gönlü zengin
Gönlü Zengin olsun derken şimdi çok abartmayalım yani biraz da parası olacak
Bu yuzden yanlış evlilik yapiyorlar
Biraz egıistler
Biraz mi? Ne demek biraz
Lafın gelişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?