Sırf aptal bir erkeği baba yapacağım diye sağlığımdan olamam sırf bir erkek rahat konforlu yaşayacak diye özgürlüğümü kendi ellerimle ateşe atamam evlilik bir kabustur her erkek aynı değil diyenler olacak bununla kendinizi kandırmayın sadece duygularını kullanıp tekme atmak gerekiyor onların size yaptığı gibi kim bilir bir erkek için sabaha kadar gözyaşı döktün ama o iyi geceler bile demeden umursamaz tavırlarıyla çekip gitti bir peçete gibi burnunu silip atıyor erkekler bunu görün bu gerçek seviyorum diyorsun ama ileride yapıyor ya da yapıyor aldatıyor ama sen bilmiyorsun karısı oluyorsun sırf baba olmak istiyor diye çocuğunu doğuruyorsun bir sürü hastalık oluyor sende çocuğu tek büyütüyorsun senin yanında olmuyor baba olarak kendi çocuğunun altını bile değiştirmiyor vakit geçirmek istiyorsun bahane buluyor hastayım yorgunum işten geldim diyor ama arkadaşlarının bir telefonuna koşa koşa gidiyor evlenip çocuk yapmak artık geride kalmalı açın gözünüzü artık ziyan etmeyin kendinizi bir erkek için üzülmeyin anlıyorum sırf aile baskısı vs. yüzden belki beni sever belki bir evim olur diye bana değer veriyor diyorsunuz evlilik yapıyorsunuz ama değer vermiyor köleleştiriyor ve bu senin görevin yapmak zorundasın diye dayatıyor böyle bir şey yok dinde bile kadın doğurduğu çocuğu emzirmek zorunda bile değil biz o aciz erkeklerin anneleri değiliz anneleri düzgün yetiştirememiş kızımı döveyim dizimi döveceğime diyeceğine oğluma terbiye ahlak öğreteyim de milletin karısına kızına çocuğuna nasıl davranılması gerektiğini bilsin bir çiçek bile zor geliyor bu tür yaratıklara biz neden hayatımızı veriyoruz çocuk veriyoruz ne zor şartlar altında baba yapıyoruz hiç hak etmeyen insanları o zaman aklınızı başınıza alın
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer