Kime güvenmeyi denesem bir müddet sonra yerle bir oluyor her şey.
1 ay
Ben bu konuda sana pek katılmıyorum yani şöyle soyliyeyim senden taş kalpli güven suygusu olmayan biri yaratamsin çünkü vijdanin gururun ve beynin vicdanın yanlış olan biseyi yapmaya kaltiginda tepki veriyor yapma bu yanlış diyo burada beyin devreye giriyo ve bian öncesini sana hatırlatıyor diyoki evet yanlış ama öncesinde çok kirldin üzüldun yap diyor. kısasa olsa dunuyosun kalbin dwvreye giriyo ve o nerdese o oluyor. Yani senin kalbin yüreğin temiz bunuda değiştiremesin kb bakma biraz karışık oldu ama bu böyle
teşekkür
güven duygusunu gereksiz romantize ediyoruz. güvenmek ya da güvenmemek zorunda değilsiniz, bu iki duygu da özgüvensizlikten kaynaklanır.
yani bir insanın sahip olması gereken tek güven duygusu kendisine olmalıdır. bu noktada geri kalanı umursamazsınız zaten.
Şu hemcinslerinin "akıldışı" klasik tavsiyelerine sadece gülüyorum ak🤣 Ulan kendisi daha 2 hafta önce benle cinsel muhabbet yapmış şimdi de gelip burada sana akıl veriyor ak🤣🤣🤣
Kendi yedikleri haltı hemcinslerine yapma-etme diyorlar, neden acaba?😅
Mümkün şöyle kim olursa olsun %100 güvenip en ufak güvensizliğinde sileceksin bunu hayat felsefesi haline getirince hayal kırıklığı boyutunu aşıyorsun
Olan bu zaten ve bu aşırı yorucu olmaya başladı
Canım, bu yaşadığın hayal kırıklıklarını anlıyorum, güvenmek gerçekten zorlayıcı bir süreç olabilir. Geçmiş deneyimler insanı ürkütse de her ilişkinin farklı olduğunu unutmayalım. Önemli olan kendine güvenmek ve karşındaki kişiyi iyi gözlemlemek. Küçük adımlarla ilerle ve sınırlar koymayı öğren. Her deneyim bizi güçlendirir, pes etme sakın! 🤗💖
Cevap
14Cevap
O yüzden en başta güveniyorum diyorum, 1 hafta 10 güne ne olduklarını ortaya çıkıyor. Zaman kaybım az oluyor
Bunu nasıl anlıyorsun peki
Herşeye olumlu yaklaşıyorum. Problem olacak durumlara sorun olmaz diyorum. Onun gözünde aptal gibi görünüyorsun ya, konuşmalarından sonra ne olduğunu, davranış değişikliklerinden anlıyorsun. Biraz bunu çözmen zaman alıyor. Ama o kadar uzman oldum ki böyle yaparak, beni kandırdıklarını sanıyorlar ama olan onlara oluyor. Bir sabah uyandıklarında hayatlarında olmuyorum🙂
Benim farklı stratejilerim var 🙂
Hiç şaşmıyor maalesef.
İstek atıyorum
Çok basit. Kimseye güvenmeyeceksiniz. Gerek yok yani. Çünkü insanlar artık hobi edinmiş başkalarının güvenlerini zedeleme işini.
Bunun farkına varalı bi 5 sene oluyor maalesef
Başkaları nasıl yapıyor bunu ben anlamıyorum sorun çok kurcalamak mı acaba ben çok kurcalıyorum ve muhakkak güvenimi kıracak bir şeyler çıkıyor
Piki 🥲
O zaman ne yapacaksın. Kimseye güvenmeyeceksin 😂😂😂
Foto fake dimi? O meleksi yüzü kimse yüzüstü bırakmaz yoksa. 😅
Demek ki olmuyor. Aslında bunu akışına bırakmalısın ondan kaynaklı sorun olmuş
Erkeklere güven olmaz birş gider biri gelir mantıgıyla iliskiye basla bak nası guzel oluyor
Hiç böyle biri değilim ama böyle anlarda bu kadar saf olduğum için kendime çok kızıyorum
Ne aradığı bilmeyen kadın sözleri bunlar önce kendini tanımalısın
Sen müstahak oldukça neden olmasın
BQK ye
Mesela terbiye almamışsın eksi puan yazar sana gerçi kime ne anlatiyom anan anlar sen bilmezsin ah o anan :)))
Sen gibilere terbiye mi söker be BQK herif
Senin baban seni sevmemiş kızım nediyim ki? Terbiye yakışır öğren bi şekilde halbuki dost olcak biriyken iptale bağlamışsın, iyilikler seninle olsun kafana göre , sadece yalnız kalmış birisin üzücü hayatın
Dürüst olunca yüz üstü bıraktığınız için
herkes çıkarcı yalancı olmuş çünkü
demek ki neymiş kimseye güvenmeyeceksin
İnsanın oldugu her yerde hayal kırıklıgı olur
Normal
mümkün
Yasın 31 mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?