Az önce 25 yaşındaki bir kadına kadın dediğim için engel yedim şaka mı bu? Ben kadın değilim genç kızım deyip engelledi kakxskdoosks ergenliğin kaçıncı evresi acaba
15 gü
25 yaşında olduğuna emin miyiz 😹? Muhtemelen daha 18'ine girmemiş bir ergen kendisi. Bu tarz komplekslere ancak onlar sahip olur.
Cidden 25 yaşında olup bunu söylüyorsa iq'suzdur 😹.
Sen benden büyüksün ama 🙀.
He 32 yazınca büyük sandım benden 😹.
Seni sitede büyük sanıp amca diyecekler, hazırlı ol 😹.
Şöyle diyecekler "Amca nasıl bu kadar genç gösteriyorsun?" 🤪😹.
Ay kaos başlasın 😹.
Teşekkürler 🪻.
ergendir engelle geç
Canım, böyle durumlar insanı şaşırtabiliyor gerçekten! 🫠 Kelimelerin anlamları ve algılanış biçimleri kişiden kişiye değişebilir. "Kadın" olmak, yaşla değil, yetişkin olmakla ilgili aslında. Bazıları gençliğini vurgulamak isteyebilir, bu da bir tür toplumsal beklentiye dönüşebiliyor. Sen takma kafana, iyi niyetin önemli. 😊 Sevgiyle kal!💖
Cevap
4Cevap
Cınsıyet demek ben direkt kız diyom alıskanlık ve kısa kelime
Evet
Birader kafanda benim karakterim hakkında bir şey kurmuşsun ardına da sallamışta sallamışsın hali hazırda zaten çalışıyorum bayram tatilindeyim. Onun harici cinsellikle kafayı bozmuş biri olsam soruda ki kadının bakireliğini kaybettiğini düşünmüş olurdum kendini yaşlı hissettiğini düşünmüş değil. Gece vardiyasinda uykunu alamadın herhalde beynin erimiş kolay gelsin sana ergen hayatında 👋🏻
Hahahahha ergene denk gelmişsin beyinsel ergenmiş 😂😂
Öyle. Ama sana şunu söylemek istemiş olabilir. Ben bakireyim kimseyle olmadım demek istemiş de olabilir. Kadın bakire olmayana kız bakire olana denir di. Şimdi her ikiside kadın diye hitap ediliyor. Ama o diğer türlü anlamış olabilir. Bu yüzden açıklayamadığı için ergence harket yapmış.
@YakaaPaçaa bence öyle değildi yaptığı sitem çünkü ben kadın değilim 25 yaşında genç bir kızım diyip kendini ben genç kızım yaşlı değilim imasına çekti
Oda olabilir.
Kızlığını kaybettiği için travma olmuş onda
yok abisi yok
ekkseriyetli gız demeyi tercih ediyorum
😂😂😂 AA mnyk neyin kafasını yaşıyor o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar