Az önce 25 yaşındaki bir kadına kadın dediğim için engel yedim şaka mı bu? Ben kadın değilim genç kızım deyip engelledi kakxskdoosks ergenliğin kaçıncı evresi acaba
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yaşında olduğuna emin miyiz 😹? Muhtemelen daha 18'ine girmemiş bir ergen kendisi. Bu tarz komplekslere ancak onlar sahip olur.
Maalesef bende bu komplekslerden kurtulmak için yaşça büyüklerle flört ediyordum zatende 25lerde de varsa yaş aralığını büyütmek gerekecek gibi yine
Cidden 25 yaşında olup bunu söylüyorsa iq'suzdur 😹.
Ya sorma abla ya yemin ediyorum yordu bu kadınlar beni
Sen benden büyüksün ama 🙀.
21 yaşındayım abla ben
He 32 yazınca büyük sandım benden 😹.
Yok ablam profilde ki yanlış 🤣 kafa yapısı olarak o civar olabilirim belki ama vücudum 21 yaşında yani kwkdoskdowkd
Seni sitede büyük sanıp amca diyecekler, hazırlı ol 😹.
Maalesef diyorlar zaten hali hazırda şimdi profil fotoğrafımı ekledim belki biraz daha caydırıcı olur amca diyecekler için kakzkwofksodowo
Şöyle diyecekler "Amca nasıl bu kadar genç gösteriyorsun?" 🤪😹.
Ay kaos başlasın 😹.
Teşekkürler 🪻.
Rica ederim ablam🫶🏻
ergendir engelle geç
Canım, böyle durumlar insanı şaşırtabiliyor gerçekten! 🫠 Kelimelerin anlamları ve algılanış biçimleri kişiden kişiye değişebilir. "Kadın" olmak, yaşla değil, yetişkin olmakla ilgili aslında. Bazıları gençliğini vurgulamak isteyebilir, bu da bir tür toplumsal beklentiye dönüşebiliyor. Sen takma kafana, iyi niyetin önemli. 😊 Sevgiyle kal!💖
Cevap
4Cevap
Cınsıyet demek ben direkt kız diyom alıskanlık ve kısa kelime
Açıklamayı okudunuz mu acaba
Evet
Tamamdır teşekkürler bazıları okumadan yazıyorda o yüzden algılayamadım yazdığınız şeyden okuyup okumadığınızı
@Gangi birader her soru cevabına yorum yapma git kendi sorunu sor bela mısın nesin gece gece
26 yaşında skibidi toilet izleyen zeka seviyesine sahip bir adamı ciddiye alıp kendime haksızlık etmeyeceğim iyi geceler dostum uzatma hiç
Birader kafanda benim karakterim hakkında bir şey kurmuşsun ardına da sallamışta sallamışsın hali hazırda zaten çalışıyorum bayram tatilindeyim. Onun harici cinsellikle kafayı bozmuş biri olsam soruda ki kadının bakireliğini kaybettiğini düşünmüş olurdum kendini yaşlı hissettiğini düşünmüş değil. Gece vardiyasinda uykunu alamadın herhalde beynin erimiş kolay gelsin sana ergen hayatında 👋🏻
Hahahahha ergene denk gelmişsin beyinsel ergenmiş 😂😂
Valla 21 yaşındayım yastilarim bunun gibiydi o yüzden konuştuğum yaş aralığını büyüttüm 25 yaşında ki de böyleyse eğer ben eskisi gibi 27-35 yaş arasiyla konuşmaya dönücem gibi gözüküyor hala şoktayım açıkçası insanların bu kadar s*lak olmasına
Öyle. Ama sana şunu söylemek istemiş olabilir. Ben bakireyim kimseyle olmadım demek istemiş de olabilir. Kadın bakire olmayana kız bakire olana denir di. Şimdi her ikiside kadın diye hitap ediliyor. Ama o diğer türlü anlamış olabilir. Bu yüzden açıklayamadığı için ergence harket yapmış.
@YakaaPaçaa bence öyle değildi yaptığı sitem çünkü ben kadın değilim 25 yaşında genç bir kızım diyip kendini ben genç kızım yaşlı değilim imasına çekti
Ama dediğiniz gibi olabileceğini bende biliyorum ancak öyle değildi diye düşünüyorum
Oda olabilir.
Kızlığını kaybettiği için travma olmuş onda
Kızlıkla alakalı bir durum değil otu boku cinselliğe yormayın awk
yok abisi yok
ekkseriyetli gız demeyi tercih ediyorum
😂😂😂 AA mnyk neyin kafasını yaşıyor o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar