Arkadaşlar eşimle 22 yıldır evliyiz eşimin annesigile yatılı kalmaya gideriz, eşime sorarlar kızım ne istiyor canın falan filan bana sormazlar, mesela akşam dışarıdan geliriz, eşime kızım karnın açsa yemek al ye derler, mesela borç verdik, kaynatam parayı çekti bana itimat edip vermedi kızına verdi eşim locama ver baba deyince verdi hatta borcu bile eşimden isteyip eşim bana dedi, neyse eşimle bazen tartışırız yapıcı olacakken sanki kızlarını koruyormuş gibi yapıp ne olacak yuva yıkılsa yıkılsın kızımıza müşteri mi yok kafasındalar. ama kaynım da evli gelinlerinin afedersin bokunu yiyecekler gelinimizi üzme kızım ne istiyor canın yağ yakmalar vs vs, ben iyice doldum, eşime senin ailen var ya dedim afedersin de çok iki yüzlü çok şerefsiz dedim, ben damat olunca kızımıza koca mı yok der gibi davranıyorlar dedim, gelinlerine de aman oğlumuzu bir daha nasıl evlendiririz diye dedim, yalakalık yapıyorlar dedim, sen onların kızısın demeseler de alırsın dedim bana mı al ye iç oğlum çirkin mi demeleri lazım sana mı dedim, borcunu getirip sana veriyor benim yanımda parayı çekiyor ben alsam inkar mı edeceğim dedim, afedersin sığıntı gibi dedim, eşim onlara bakma dedi, mesela yine bir şey yapacağız kızım oradan alma veya şunu yapma sanki kızları bekar kararı o veriyor, eşim de bastırarak anne şöyle yapmayı düşünüyoruz böyle yaparız diyor çoğul konuşuyor, bazen de anlasınlar diye kocam bilir diyor. yani buradan size tavsiye ayrımcılık yapmayın kimseyi yok saymayın, damada da gelin de aynı davranın her iki tarafın da fikrini sorun yoksa birbirinizden nefret edersiniz
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer