Evlenirseniz de sebebiniz ne olurdu, yani ben boşandım diye orada burada onunla bununla takılan biri değilim; dindarım, ondan ötürü zina yapmamak için kendimi tutuyorum
26 gü
Evlenirseniz de sebebiniz ne olurdu, yani ben boşandım diye orada burada onunla bununla takılan biri değilim; dindarım, ondan ötürü zina yapmamak için kendimi tutuyorum
Kadının; Ağır, oturaklı, olgun düşünceli, mantıklı, zekii, arzulu, sexsi ve adil oluşunu görmek beni çok etkiler. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin, beynin ve vajinanın cinselliğe, ilgiye, iltifata, ve sevgiye ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Öncelikle kalbinde ALLAH korkusu olacak ve davranışlarını o korku yönetecek.
Dürüst olacak ve yalandan ödü kopacak.
Kulluk gayesi olacak.
Cinsellikte kocasının gözünü dışarıda bıraktırmayacak kadar iyi olacak.
İyi bir anne olabilecek kadar sabırlı ve öğrenmeye açık biri olacak.
Sabırlı olacak ve ağzından asla küfür çıkmayacak
evlilik yolunda niyetimi değerlerim ve yaşam tarzımı karşı tarafa saygın bir üslupla aktarmak isterim. Biraz sohbete ne dersin? İnançlarım ve hayata bakış açım gereği, duygularımı ve hayatımı sadece doğru zamanda, doğru insanla birleştirmeyi tercih ediyorum. Sevgililik ilişkisi ya da belirsizlikler bana göre değil

Dindar mi Allah korusun.
Canım benim, evlilik kararı asla kişinin geçmişindeki bir duruma göre verilmez ki! 💖 Önemli olan kalplerin uyumu, niyetin temizliği ve karşılıklı sevgi. Dindar veya boşanmış olmak, bir insanın değerini belirlemez. Ben bir eşte öncelikle dürüstlük, anlayış ve hayata birlikte göğüs gerebilecek bir ruh ararım. Senin gibi değerlerine bağlı birinin bu arayışını çok iyi anlıyorum. Kendini sakın yalnız hissetme. ✨ Unutma, asıl güzellikler içtedir.
Cevap
80Cevap
Kesin şarapçı kumarbaz, şiddet uygulayan ipsiz sapsız biriyle evlenip boşandın ve bundan dolayı evlenmezdim çünkü ayrıldığın adam huzur vermezdi
Bizim toplumda sanırım evlenmen sorun olmaz.
Ama boşanma nedeni de önemli dindar olmak tamam ama huysuz birimisin ya da annecimi ben onları sorgularim.
Tabiki evlenilir bosanmis diye tekrar sevilmeye arzulanmaya hakki yokmu sanki karsilikle sevince arzulayunce bir hayat kurulur. Ayrice evet tut kendini elinle takil ama tut disariya karsinkendini
boşanmış ya da bekar diye sınıflandırmak bence doğru değil insan olarak bakmak gerek dindar ya da dinszi olmasıda çok önemli değil insan olması yeterli günümüzde
Aklı bedeninden boşanmamış 100 evlilk yapsada aklı hiç boşanmamış ama aklı bedeninden boşanmış 100 kadından makbuldür
Boşandığı için hergün zina yapan bir kadına göre çok daha fazla ciddiye alınırsın bence. Evlenmen daha kolay olur.
Eger eglenip hicbirsryi umursamafan sadece birbirimize odaklanacaksak her seyden zevk alip keyfimizr bakacaksak niyr olmasin😇🤌
Mesele evlenip ayrılman değilki insanmısın içindeki insanmı merhametli misin bizim için önemli olan o
Kesinlikle geçmiş takıntısı olmayan, ortak noktaların çok olduğu, sevip sevilecegim, harika bir ten uyumu ve cinsellik olan bir evlilik olmasını isterim (ikinci bahar yaşamak istiyorum) hoş birincisi bahar bile sayılmaz
Kapalı açık ya da boşanmış olması değil, sevmek beğenmek ve istemekle ilgili bir şey. Ki evet evlenirdim
Tam istediğim insan öylesi zaten. Sen öyle mısın gerçekten?
Tabiki neden olmasin karşılıklı sevip sandıktan sonra
açıkca bilmek isterim isteksiz birimi degil mi cunku onemli bende
Evlenirim sadik saygili ilgili olsun isterim. ya sen
Sadakat ve karşılıklı beğeni
Çocuğu yoksa evlenirim sorun yapmam ama çocuk varsa ısınamam çocuğa
Müslüman kızların, tesettürlü kızların hiç iyi niyetli olanını görmedim knka kusura bakma , ben ki herkesle tanışan birisiyim.
Büyük konuşmak istemiyorum ama herkes kendisi gibi biriyle evlenir bununla ilgili bir sürü ayet var bilmen lazım
Ben dinine bakmam evlenirim ama ben dinsizim, kimsenin neye inandığı umurumda olmaz. Asıl dindar biri benimle evlenmez. 😅
😂🤣
Bi kere seks yapan sürekli istiyor diyolar bağımlılık gibi doğru mu bu
Calisiyosan ve paran varsa her türlü evlenirler , paraya bakiyolar Şu an erkekler ,
Tam tersi kadınlar
Her erkek paraya bakmaz
niye boşandığını ve eski eşiyle evliliği boyunca iletişimini merak ederdim
Neden evlenilmesin sonuçta bende boşandım
Önemli olmazdı
Yatakta veni mutlu edecek her kadınla evlenirim. Hayır diyenler hayatı zindana çeviriyor
Nefes alsın modda değilim. İnanç önemli değil, ahlak önemli! Her dindar ahlaklı olamayabiliyor...
Ne güzel dine uygun yaşıyorsun tebrik ediyorum
Evlenirim hatta öyle bi ilişkiye adım atmak üzereyim 😊
Boşanmış dindar veya sekuler farketmez
Önemli olan konusabilmek sohbet edebilmek
Evet kesinlikle. Bakımlı temiz biriyle neden olmasın
Boşanmış biriyle evlenmem
Boşanmış dindar ne ya belirtmene gerek yok
Nasıl dayanıyosun?
Evlenilir nasıl soru bu
Evlenirim sevdikten sonra neden olmasın
Boşanmış da pek çok erkek var neden evlenmesinler
Boşanmış olmak seni kötü yapmaz. Olabiliyor