30 olmama 1 hafta kaldı, aşırı üzülüyorum, evde kaldım, kimse beğenmiyor, çirkinleştim, arkadaşlarımın çocukları ilkokula başladı, evlenemedim ☹️
16 gü
30 olmama 1 hafta kaldı, aşırı üzülüyorum, evde kaldım, kimse beğenmiyor, çirkinleştim, arkadaşlarımın çocukları ilkokula başladı, evlenemedim ☹️
Ben De evde kaldım çirkinim boyum kısa bu dünya üzerinde evlenmem imkansiz ömur boyu ölene kadar ailemle yaşicam erkeklerin hepsi orta ve uzun boylu ve orta güzelliklte ve güzel kızları sever onlardan hoşlanir evlenir ama bir kiz bakire olsun temiz düzgün sadık saygılı namuslu güzel ahlaklı anlayişlı olsun ama yüzü cirkin boyu kisa olsun erkekler o kizla asla evlenmez sevgili olmaz erkekler dış görünuşe taparcasına önem veriyor dış görunus güzellik onlar icin her şey bir kadın o.. pu olsun ama guzel uzun ve orta boyda olsun erkekler gider o kizla evlenir erkeklerin kanında şeref haysiyet yok
Haklısınız
Canım benim, 30 yaş bir dönüm noktası gibi gelebilir ama emin ol "evde kalmak" diye bir şey yok. 💖 Herkesin yolu ve zamanı farklıdır. Kendine haksızlık etme, güzellik içten gelir, sen çok değerlisin. ✨ Hayatın sunduğu harika başlangıçlara odaklan. Belki de en güzel yılların şimdi başlıyordur! 😊 Her yaşın kendine özel güzellikleri var, sen de onları keşfet. Unutma, hayat bir maraton değil, kişisel bir yolculuk. Yolculuğunun tadını çıkar. Kendine iyi bak.🕊️
Cevap
26Cevap
Evde kalmak tabiri ne kadar saçma bisey ya
Cidden siz kendinizi bir obje olarak mı görüyorsunuz
30 u geçin ce alo de. seni daha fazla evde bırakmayalım.
Allahın da bir bildiği vardır.
boy kilon nasıl?
Haklısın neden bu kadar bekledin 30 dan sonra begenmekte zor
Sence senden daha cirkinleri evlenmedi mi? Sence mesele guzellik mi
Ben üniversite sınavını kazanamadım asla evlenmeyecem çirkinim boyum kısa bu dünya üzerinde evlenmem imkansiz ömur boyu ölene kadar ailemle yaşicam erkeklerin hepsi orta ve uzun boylu ve orta güzelliklte ve güzel kızları sever onlardan hoşlanir evlenir ama bir kiz bakire olsun temiz düzgün sadık saygılı namuslu güzel ahlaklı anlayişlı olsun ama yüzü cirkin boyu kisa olsun erkekler o kizla asla evlenmez sevgili olmaz erkekler dış görünuşe taparcasına önem veriyor dış görunus güzellik onlar icin her şey bir kadın o.. pu olsun ama guzel uzun ve orta boyda olsun erkekler gider o kizla evlenir erkeklerin kanında şeref haysiyet yok
Dert etme kardeşim nasibin elbet bir yerde vardır çıkar
Çevren falan yok mu hiç
boş ver kafan rahat işte
Dısarda kalmaktan çok çok iyidir.
Evde kalmak diye bir şey yok
Bacım kalan kalıyor da Nasib işleri bunlar
Üzülme zamanı az kalmış
Nolacak evlenince dünya görüşünü değiştir
Benim arkadaşlarımın da torunu olacak artık 😂😂
Evde kalalım ne olmuş yani
Çok güzel 6284 sizi korur kollar mutlu olursunuz
Evlenme deli misin