Eşim yakalandı ufak bir meseleden kısa süreliğine her aradığında bana takık gibi konuşuyor yok dudağın neden parlak, yok o odada neden oturuyorsun, anneme git kal vs vs sinirlerim altüst oldu
1 ay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Sevgilimi eş mi? İkisi farklı durum. Eş ise, mecbur çekeceksin. Sevgili ise ayrılır geçersin.
Eş
Kurmak icin bolca zamani oldugundan kuruyordur
Ama eşi için insanın böyle düşünmesi aşırı iğrneç. beni aramayı kesti ailesine dolaylı yolla kullndıgı cümleyi söyledim bir erkek Cidde’m o ortamda böyle şeyler düşünür mu
Tabiki düşünür igrenc evet ama maalesef oyle sanirim daha taniyacagin yanlari da cikacak
Kuruntulu oluyo. Aldatıyorsun diye algılıyo her şeyi
Cidden mi Ya dün aradı beni normal görüntülü Başka odadaydım salona geç orada otur dedi beni armayı kesti artık ailesini arıyor anlam veremiyorum
Onun ailesinin yanında yaşıyorsan kendi odanda aldatırsın diye salona geç demiştir de cezaevinde görüntülü aramamı vae
Hayır ailesi ile yaşamıyorum evet cezaevinde artık öyle görüntülü arıyorlar ve ben normal moreli bozulmasın diye evdeydim gülerek konuşuyorum adam bana sürdüğüm normal nemlendirici ye bile kafayı taktı söylediği itham iğrenc geldi odaya geç diyince bile kamera ile diğer odayı gösterdim ama aşırı zoruma gitti
Kuruntu yapıp duruyor adam. Ya aldatırsan edersen diye içi içini yiyo. Kaç ay yatacak
Ne kadar kalacak hapiste ve neden hapse düştü? Vaktin var mı birkaç soru sormak istiyorum
Aldatmadan şüphe ediyor
Neden ama yani o tarz biri değilim oda biliyor aptalca davrandı
O şeyi canın isteyenci elinle yapmaktan yeterince haz alamayacağını düşünüyor
Bunu düşünüyor olma sebebi o dışarıdayken ki aktifliginizle bağlantılı olabilir
Dalga geçmezseniz sveınırım
Gerçekten dalga geçmiyorum bir erkek nasıl düşünür onu söylüyorum
Bunun onunla ilgisi nedir ne alaka adam dudağımdaki nemlendirici ye takılıyor dıyorum siz daha iğrenç bir yere yoruyorsunuz
Bak bundan adın kadar emin olabilirsin. Bunu yapıyorsun anlamında diyor demiyorum. Şu anda yapmadığını tahmin ediyor ama yapabilme ihtimalin olduğunu ve günün birinde bunu yapacağını tahmin ediyor.
Ciddimisn kısa sürede çıkacak 20 güne yine de bunları düşünür mü? Veya erkek beyni nasıl çalışır bu durumda mesela ne kuruyordur
Bir erkek olarak yorumluyorum zaten. Eğer bakımlı ve çekici bir kadınsan çıldırıyordur o içeride. Vaktin varsa ve konuşmak istersen. Bu konu hakkında daha fazla soru sormak için gelirsen cevaplarim tüm sorularıni
Kötü olmuş bunlar dm üzerinden konuşulacak konular
orada milletin karısı olmustur tcvzden ağlıyordur
Emınmısn çok namussuzca bana odadayım diğer odada neden oturmuyorsun dedi sustum o an ama içim içimi yedi. Ortamı çok mu kötü cezaevinin
kimin kimin agzına vetdiği belli olmaz.
Oda eşimden soğudum
Güven verememişsin
Ya 20 gündür içeride ne güveni vermiyorum kişi kendinden bilir nereye yordunuz anlamadım
Peki sen haklısın kardeşim
Evliliğin nasıl
ksc yillik evlisiniz
Olau
Kıskanıyor işte
Ne kadar cezası var
40 gündür kalmış olacak daha 20 günü
Açıkta mı kapalı da mı