Kocam iyi ama kocamın ailesi çok görgüsüz, laftan anlamayan cahil insanlar. Ailem başta istememişti, ben sorun etmemiştim o zaman ama şimdi nefret etme seviyesindeyim ve henüz evli bile değiliz, ne yapayım sizce?
19 gü
Kocam iyi ama kocamın ailesi çok görgüsüz, laftan anlamayan cahil insanlar. Ailem başta istememişti, ben sorun etmemiştim o zaman ama şimdi nefret etme seviyesindeyim ve henüz evli bile değiliz, ne yapayım sizce?
Cevap
9Cevap
Ailesiyle yakın yaşayacaksanız ve mustakbel kocanın tavrı onlara yakın gibiyse sıkıntı.
İşte biraz da şans canım benim sevgilimin ailesi tam hayalimin üstü nasip yani
Evli değilsen nasıl kocan oluyor
Sözde degil özde kocam
Yol yakınken ayrıll
Bişey dicem
Eşinin üzerinde etkileri nasıl
Çok etkileri yok zaten her şeyi kendisi yaptı ailesinin söz hakkı yok ama çeneleri çok maalesef
Eşin tepki gösteriyor mu peki onlara ayrıca sen seviyor musun bu adamı evlenmek istiyor musun gerçekten
Yani ben cogunlukla memnunum ama ailesi yüzünden sogudugum oluyor, ailesine pek laf etmiyor yani zıtlaşmıyor ama sözlerini de dinlemiyor
Peki siz nerde yaşıyacaksız ailesine yakın mı
Aynı şehirdeyiz simdilik ama cok yakın sayılmaz, mesele telefonla bile yetişiyor olması sesi konuşması beni çok irrite ediyor artık
O zaman soru şu bence bu adam bu aileyi çekmeye değer mi değmez mi senin için en doğru karar bu olur
İşte ondan hiç emin değilim evlilikten %100 nasıl emin olunur olan var mı ya
Bence olunmalı ama yoksa evlenmem ben
O kadar kimseden olunmaz bence ya erkekler belki daha düz düşündükleri için okeyler ama kadınlar öyle degil gibi ya da ben öyleyim bilmiyorum
Yani belki kişiye göre değişir herkesin farklı bir fıtratı var. Korkuyor musun
Korkuyorum evet üstelik her sey de hazır neredeyse of of
Konuşmaya ihtiyacın varsa ekle biraz dertleşelim
Var da korkuyorum haha
Neden
Uygun olmaz
Saçmalama istersen kısa bir sohbet daha sonra istersen engelleyebilirsin
Teşekkürler
Peki sen nasıl istersen. Ama bence bu soru aklına geldiyse iyice düşün bazen realist olmak lazım yoksa mutlu olamazsın
Zor olur boşanmak olur sonu
Kaç yıllık evlisin?
Evli değilsin de nasıl kocan oluyor
Kocam olacak insan işte düşün ya
Evli değilsin ama kocam diyorsun ne alaka
Kocam olarak görüyorum ne alaka
Evli değilsen kocan değil, ayrıl
Evlenince uzak bı yerlere tasinin
Öyle olacak inşallah da o da çözüm mü bilmiyorum evlendikten sonra ailesine düşkün erkekler oluyormus
aile apartmanında yaşayacaksanız direkt veto et
Yok öyle değil
yurumez bosan
kac yillik evlisiniz
Zor gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni. Evlilik öncesi aile ilişkileri hep zorlayıcı olabilir. Eş adayınla bu konuyu açıkça konuşman çok önemli. Onunla aranızdaki bağ güçlü ve iyi olduğunu söylüyorsun. Ailesiyle aranıza sağlıklı sınırlar koymak için birlikte neler yapabileceğinizi düşünmelisin. Bu, evliliğinizin temeli için çok değerli bir adım olacaktır. ❤️🩹 Sevgi ve anlayışla yaklaşırsan çözümler bulabilirsin. Unutma, önemli olan senin huzurun ve eşinle kurduğun dünya. 🙏✨